Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cazan: Dușmanul României este corupția!

Cazan: Dușmanul României este corupția!

Senatorul liberal Mircea Cazan cristică atitudinea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care îl consideră că principalul inamic al parlamentului este președintele Klaus Iohannis. ”Domnii Dragnea şi Tăriceanu şi-au definit adversarul, pe preşedintele României, Klaus Iohannis, şi nu corupția. PNL respinge cu fermitate un astfel de comportament politic. Acest demers arată că Nici Dragnea, nici Tăriceanu nu au înțeles absolut nimic din mesajul străzii. Strada a cerut instituții solide şi funcționale, a cerut egalitate de tratament, a cerut respect față de lege, nu declarații politice şi dezbateri asupra unor subiecte de genul “cum să ne apărăm corupții prin orice mijloace”, susține Cazan într-o declarație politică.

În opinia lui Cazan, parlamentul ”trebuie să fie prima instituție care garantează că celelalte instituţii ale statului român, inclusiv preşedintele României au dreptul să-şi folosească atribuţiile constituţionale”. ”Preşedintele are egală legitimitate cu Parlamentul, fiind vorba de două instituţii alese prin vot direct şi universal. Dezideratul nostru îl reprezintă un Parlament credibil, profesionist, integru și eficient, în perfectă armonie cu idealurile poporului pentru democrație, justiție, bunăstare, pace socială și împlinire individuală a fiecărui cetățean, şi este unul dintre scopurile Partidului Național Liberal”, a mai spus Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, iar tu "dusmanu" acesteia! Stim asta, încă de pe vremea cand erai președinte la S.N. Radiocomunicații !.....
Raspunde

el

Acum 7 ani

Cazane kkt e de post de mănânci atâta?
Raspunde

Zexe

Acum 7 ani

Ia uite cine vorbeste! :)
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

Unde ti-e telefonul galben,papagalule? Ai facut ceva pt sibieni din postura de senator sau dormi si tu in parlament ca usr-istii aia cretini sorosisti?
Raspunde

Fraierii care se trezesc si suntem foarte multi

Acum 7 ani

Cine vorbește de corupție? Ha, ha, ha... De unde nene atâtea case că ai mai multe decât Klausi. Politia economică condusă de papagalul de Tichindelean care şi acum are limba maro ti-a fost preş. Dar tic-tac vine o vreme...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eka

Acum 7 ani

Voi , comentatorii ati luat-o razna sau sunteti aici doar sa criticati/defaimati ? Mesajul e corect si in contextul actual orice pozitionare atat de clara a unui politician trebuie aplaudata. Fibra morala a d-lui Cazan poate fi pusa la indoiala dar deocamdata nu are procese pe rol ceea ce inseamna ca e destept poate chiar si cinstit.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Iara tu bai netrebnicule... Te-ai trezit tocmai TU vorbind. Stai jos bufonule si nu mai fa pe Fecioara Maria..: Tu vorbesti de coruptie lingaule...
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 7 ani

Nenea cu 17 case declarate oficial vorbește de corupție. Săracul Caragiale !
Raspunde

Gizi

Acum 7 ani

Despre coruptia din biserica ce ziceți.pe preotul schiopu din gusterita care nu a facut nimic pentru biserica ba si-a mai prelungit sederea până la 1 mai motivand ca face capela.e un mincinos si umbla numai dupa bani si nu se stie comporta
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 7 ani

Mno, tu Gizi draga, noi ce sa zacem? Daca-i asa cum zaci tu. apai, palilar v'o tri sute de basini!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

:))))))
Raspunde

pesedist

Acum 7 ani

tu ai mancat voturile atitior oamanei si nu ai facut nimic te rog sa taci lingau ce esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus