Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitești are un nou termen: luna august

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitești are un nou termen: luna august

Conducerea CNAIR anunță că lucrările la studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitești au fost reluate după o suspendare de trei luni. Iar termenul de finalizare a fost prelungit pentru a treia oară.

„Desuspendarea“ contractului de revizuire și actualizare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitești a intrat în vigoare de marți, 14 martie 2017, anunță reprezentanții Companiei naționale de administrare a infrastructurii rutiere. Contractul a fost suspendat pentru o perioadă de trei luni, pe perioada sezonului rece, în urma unei notificări a Companiei emisă anul trecut.

Un nou termen

Contractul pentru actualizarea SF-ului în discuție a fost semnat cu asocierea Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti - Tecnic Consulting Engineering România SRL pentru suma de 29 de milioane de lei, fără TVA. Inițial, termenul de finalizare a fost decembrie 2015 pentru două din cele cinci loturi ale așteptatei autostrăzi. Termenul a fost prelungit mai apoi pentru luna septembrie 2016, iar acum reprezentanții CNAIR au fixat un nou termen pentru întregul studiu de fezabilitate. Noul termen a fost stabilit prin semnarea unui nou act adițional, potrivit căruia SF-ul trebuie predat cel mai târziu în 15 august 2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Baba

Acum 7 ani

Da' ce-i cu atita graba,fuljerilor?Or intrat zilele-n sac?Easy boys ca nu'i la rupere!
Raspunde

Geo

Acum 7 ani

Luna august 20nn
Raspunde

hop

Acum 7 ani

neispraviti ce sinteti ! de nimic buni,sa va caute DNA,!
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Ăștia așteaptă să se erodeze natural munții să poată fura la costul pe km!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus