X
doi-suspecti-din-hosman-arestati-in-polonia-pentru-ca-au-obligat-mai-multe-persoane-sa-cerseasca-33087

O sibiancă și un cetățean elvețian au fost arestați pentru trafic de copii și act sexual cu minor

O femeie de 39 de ani, din Sibiu și un cetățean elvețian de 65 de ani sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de trafic de minori, respectiv act sexual cu minor și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IGPR, în perioada 2015-2016 o femeie de 39 de ani din Sibiu ar fi racolat și traficat, în vederea exploatării sexuale, 10 minori cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, din județul Sibiu.

Cetățeanul străin care locuia în Sibiu, s-ar fi deplasat și în Sălaj, de unde ar fi racolat trei minori, iar în schimbul unor sume de bani sau bunuri, i-ar fi determinat să întrețină relații sexuale cu acesta.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu minor, se arată într-un comunicat al IGPR.

“Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinţilor, care cerşeau sau îşi câştigau existenţa căutând alimente, haine şi fier în containere”, explică procurorii DIICOT.

“În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, precizează DIICOT.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, sub pseudonimu’ lu’ Lombriser asta, oar’ care din “fratii” Alzara se ascunde?…Desi, va spun drept, ui’ Al Mare si Drept mi-i martor, io-l suspectez si pe “baciu” Folki…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  SB 10 NUT

  1. Da pedofili astia se cataloghiaza oare in pedofil st8 si pedofil gay.
  2. Oare Boldijar se baga la threesome sau doar privea.
  3. Sunt de parere ca la minorii redpectivi de pana la 16 ani la placea si salamu elvetian si francu elvetian.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact