Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Subiectele de la simulare. Evaluare națională - matematică și Bacalaureat - istorie și matematică

Subiectele de la simulare. Evaluare națională - matematică și Bacalaureat - istorie și matematică

Simularea pentru Evaluarea Națională pe care o susțin elevii claselor a VIII-a a continuat și azi cu proba de matematică, Simularea pentru examenul de Bacalaureat a continuat și ea astăzi la istorie, pentru profilul umanist, şi la matematică, pentru profilul real,iar la cele două probe au participat atât elevii din clasa a XII-a, cât şi cei din clasa a XI-a.

Subiectele de la simularea Evaluării Naționale, matematică:

matematica a VIII-amatematică a VIII-a

Examenul, cu subiecte unice pe țară, a început la ora 9:00. La clasa a VIII-a durează două ore, iar în cazul liceenilor trei ore.

Subiectele de la istorie, clasa a XI-a, profil umanist:

NzQwN2NkN2M0NjkyZTg4ZDEwODM5NTk5ODk0NTZmZDI=.thumb MDEwM2MwMTgxNWMyZjQ0NWQ3ZWU3ZTQxYzFkZGZjMmM=.thumb

”Cred că subiectele au fost destul de ușoare și că diferența se va face la ultimul subiect. Acolo cred că au vrut să vadă cine a învățat cu adevărat și cine nu. Sper la o notă undeva peste 8,50”, a declarat Sebastian, elev la Colegiul Național Samuel von Brukenthal din Sibiu.
Subiectele de la matematică, clasa a XI-a:

17352734_1284724724954603_1491238390_n17321551_1284724471621295_696054048_n

”M-am pregătit destul de mult, chiar mai mult ca la română. Cred că dacă eram puțin mai atentă în clasă, prindeam mai mult și rezolvam toate subiectele. Mi-am dat seama că am greșit la două subpuncte, dar asta este acum” - Clara, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”.

”Știu că nu am făcut cine știe ce, m-am încurcat pentru că m-am speriat când am văzut subiectul trei. Am făcut variante din anii trecuți totaă săptămâna, dar ce am avut noi de rezolvat mi s-a părut cam greu. Poate iau un șapte” -Mihai, Colegiul Național Samuel von Brukenthal.

Subiectele de la matematică, clasa a XII-a:17354746_1284722761621466_1285683014_n
”Sinceră să fiu, subiectele de anul acesta au fost ceva mai ușoare decât cele pe care le-am avut anul trecut, în clasa a XI-a. La început am fost puțin confuză, dar după mi-am dat seama că le pot rezolva pe toate. Probabil că voi lua peste 9. Acum aștept să văd notele și sper la rezultate bune” - Simina, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”.
Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

Corectarea lucrărilor va fi făcută în baza unor bareme ce asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea, potrivit Ministerului Educaţiei.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ne lasi!? Ce "poze" sunt astea? Hai si tu c-un selfie, ciwa colo'sa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus