X
bani

Un polițist sibian a sunat singur să spună că i se dă șpagă

A luat șpagă, dar marcată. Un polițist pe care un localnic a încercat să-l mituiască a anunțat că i se oferă șpagă. Sub supravegherea unui procuror, scena a fost surprinsă ieri în flagrant, iar persoana care l-a mituit are, acum, dosar penal.

Polițistul a depistat sâmbătă un localnic din Copșa Mică, având o cantitate de materiale feroase pe care nu o putea justifica. Polițistul, care ste încadrat la Transporturi Feroviare, a încercat să-i întocmească proces-verbal de contravenție, însă localnicul i-a sugerat altceva. “În urma unui control efectuat pe linia respectării legislaţiei privind achiziţia de materiale feroase şi neferoase pe raza localităţii Copşa Mică, numitul M.R. i-a promis remiterea unei sume de bani în scopul de a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv de a nu încheia procesul verbal de contravenţie şi de a nu confisca materialele fără documente de provenienţă. Poliţistul, dând dovadă de integritate, a refuzat propunerea şi a formulat denunț la Serviciul Judeţean Anticorupţie, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, se arată într-un comunicat din partea Parchetului.

Flagrantul a fost organizat ieri, iar localnicul a fost surprins în timp ce îi dădea polițistului suma de 200 de lei. Acum, acesta are dosar penal pentru dare de mită. “Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost pusă în mişcare a acţiunea penală faţă de suspectul M.R., ulterior fiind  dispusă măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpatul M.R.”, explică procurorii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adi Emy

  Asa încetul cu încetul se îndreaptă tara noastră. Din păcate Sibiul o sa sufere când restul tarii o sa continue obiceiurile comuniste mult după ce noi avansam în corectitudine. Poate ca avem și noi nevoie de un zid sa ne separe de restul Roșimii care este RO.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, pe “noi” o ajuns sa ne dea afara din casa “modestia” …Oare ‘om mai avea loc la adăpostu’ de noapte?….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pop

  Mai porci ca noi, sighienii, io nu stiu altzii… Io mi-s din Altzana, da stau in Sighii de 30 de ani, is sef la stat… si ni suntem porci rau. io recunosc.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ion

  A procedat FB. organu dar eu procedam altfel. Ii aplicam urgent o masura drastica – amenda maxima. Eu cred ca l-a atras in cursa si fraierul a muscat. Nu pot sa-l condamn pe politist Dar alta masura era mai putin impovaratoare pentru noi. Acum noi toti suntem pagubiti pentru ca urmeaza puscaria si platim toti ” adapostul” Era mai buna o amenda usturatoare. Daca mai are si copii multi trebuie sa-i preluam daca n-au din ce trai.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact