Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Gaz Metan Mediaș caută să lege a doua victorie consecutivă

Gaz Metan Mediaș caută să lege a doua victorie consecutivă

Gaz Mediaș joacă a doua partidă din cadrul Play-out-ului și, totodată, a doua partidă consecutivă pe teren propriu din acest an.

După succesul pe care cei de la Gaz Metan l-au înregistrat în prima partidă, scor 2-0 cu lanterna roșie a campionatului, ASA Târgu Mureș, la Mediaș vin moldovenii de la FC Botoșani.

”Ar fi foarte frumos dacă am lua și cele trei puncte din meciul cu Botoșani, însă va fi un meci foarte greu. În sezonul regulat, niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să își adjudece victoria. Știm despre echipa din Botoșani că are un grup omogen, care îmbină tinerețea anumitor jucători cu experiența celorlalți. Este o echipă cu un stil de joc agresiv și care ne va pune probleme la Mediaș. Ne dorim să câștigăm acest meci  pentru a ne consolida poziția de lider. Dacă ne uităm la program, avem trei meciuri consecutive în deplasare. Nu am mai întâlnit așa ceva în viața mea. Și nici politica asta cu înjumătățirea punctelor nu o înțeleg. Adică noi ne batem să strângem puncte și să marcăm goluri și brusc, punctele ni se înjumătățesc și golaverajul se șterge”, a declarat tehnicianul medieșenilor, Cristian Pustai.
Înainte de acest meci, Gaz Metan Mediaș este lider în grupa de Play-out, cu 23 de puncte, iar FC Botoșani ocupă poziția a patra, cu 16 puncte.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani are loc duminică, 19 martie 2017, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Mediaș.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus