Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CSU Sibiu a cedat pe terenul campioanei

CSU Sibiu a cedat pe terenul campioanei

Elevii lui Dan Fleșeriu par să nu își revină după înfrângerea de la Cluj. Baschetbaliștii sibieni au cedat, în această seară, la Oradea, în fața campioanei en-titre.

La finalul celor 40 de minute de joc, baschetbaliștii orădeni s-au impus cu scorul de 84-72.

Gazdele au condus cu 12-2 după numai patru minute de joc. În jumătatea secundă a primului sfert, ”galben-albaștrii” s-au apropiat doar două puncte de campioni. După zece minute, Oradea conducea la limtă, cu scorul de 16-14. Davis a adus pentru prima dată Sibiul în avantaj în debutul actului secund (18-16). Doar pentru puține secunde însă, gazdele revenind la conducere și câștigând prima jumătate a meciului cu 39-34. Oradea s-a desprins în penultimul sfert, având la un moment dat 17 puncte peste echipa noastră (57-40). Cu zece minute rămase de jucat, tabela de marcaj indica scorul de 66-51. Actul decisiv a fost adjudecat de sibieni, însă doar la trei puncte diferență,insufucient însă pentru a reveni în fața campioanei. Principalii marcatori ai echipei noastre au fost  Paliciuc (15 puncte), Cooper (14 puncte)și Mijajlovic (13 puncte).

În următoarea etapă, echipa sibiană întâlnește în deplasare pe BC Timișoara, marți, 21 martie, de la ora 17:30.

Sursa foto: Adrian Bugariu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus