X
grindeanu

Grindeanu despre discursurile Olguței Vasilescu la ONU: Eu aş fi vorbit în română, cu traducător

Premierul României, Sorin Grindeanu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că dacă ar fi fost în locul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ar fi susţinut cele două discursuri la ONU în limba română, cu traducător, dar a spus că apreciază efortul depus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş, sâmbătă, despre discursurile în engleză şi franceză susţinute de Lia Olguţa Vasilescu la ONU, care au devenit virale, Sorin Grindeanu a afirmat că apreciază efortul depus, dar că el ar fi vorbit în limba română.

„L-am auzit şi pe Boc vorbind în engleză şi pe foarte mulţi. Nu se dau examene de limbi străine în momentul în care ocupi o funcţie de ministru. Trebuie să ştii domeniul pe care-l gestionezi. Eu apreciez, până la urmă, efortul Olguţei de a vorbi şi în engleză şi în franceză, la două zile una după alta. În locul ei, eu aş fi vorbit în română, cu traducător, pentru a fi cât se poate de clar”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut, săptămâna aceasta, două discursuri în engleză şi în franceză la deschiderea sesiunii Comisiei ONU pentru condiţia femeii, care au devenit virale

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciupitu

  Nu au fost niste discursuri pt care sa se faca atata tapaj. Cu siguranta a fost inteleasa, mai ales de cei nevorbitori nativi ai celor 2 limbi.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Georg

  Grindeanu despre discursurile Olguței Vasilescu la ONU: Eu aş fi vorbit în română, cu traducător

  Nota:

  Cu traducator DE (si in:) LIMBA ROMANA

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   e-manuela

   Buna! Nenea, ma dezamagesti! Atat de tarziu “reactionezi”!? Si ardelenii-s mai rapizi, bag sama ca esti v’un soldovean, “altoit” prin Sibiu, rupt in cur de foame…..

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   iulia

   Cristinel! Nu ti-am spus sa nu-ti areti in public “talentu” de oligofren?…Cand am acceptat sa te bag in seama, ai promis ca nu vei mai sedea in kuur , si te vei dezobisnui sa faci ce face Ra, javra ta borata! Trece in casa degrab’ si nu mai bali!….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact