Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

ACTUALIZARE Un taximetrist a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni

ACTUALIZARE Un taximetrist a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni

Actualizare 21 martie Reprezentanții familiei pietonului accidentat au revenit cu precizări referitoare la incidentul din cursul serii de sâmbătă, 18 martie. Potrivit lor, accidentul nu a fost deloc unul ușor, iar pietonul nu a fost sub influența alcoolului. Mai mult, pietonului nici nu i-au fost prevalate probe în vederea stabilirea alcoolemiei de către polițiștii care au venit să cerceteze accidentul. „A băut un pahar cu vin la masă, a condus pe cineva la plecare, după care a avut loc accidentul. Nu se poate spune că de la acel pahar cu vin se afla sub influența alcoolului. Iar accidentul nu a fost deloc unul ușor, tatăl meu nu a fost acroșat, ci lovit în plin. A rămas cu o plagă de 12 cm la cap și multiple alte leziuni“, arată fiica pietonului accident. În acest moment, sibianul în vârstă de 71 de ani este internat la Spitalul județean Sibiu, unde urmează să fie supus unor intervenții chirurgicale ca urmare a leziunilor generate de accident.

Știre inițială. Un taximetrist de 57 de ani a acroșat aseară un pieton de 71 de ani pe trecerea de pietoni de pe blvd Mihai Viteazu, pe sensul de mers spre Rahova,  transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 23,00. Șoferul taxiului nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, pietonul de 71 de ani fiind rănit ușor.  În urma cercetărilor s-a stabilit că pietonul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1736

Comentarii

8 comentarii

Brad

Acum 7 ani

Pai ce daca a baut pietonul???Era pe trecerea de pietoni.Taximetristii toti ar trebui sa faca curs de conduita sa aiba camere pe masina si daca a gresit salutare tata, treci la lopata, acolo poate este mai bun.
Raspunde

Ioana

Acum 7 ani

Taximetristii au regulile lor.....de nesimtire in trafic !!!!
Raspunde

m

Acum 7 ani

Ha, iti face etilotestul daca esti pieton victima? Unde scrie?
Raspunde

m

Acum 7 ani

Pieton victima si nevinovat! Wtf?!
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

Și șoferul nu a fost testat? Doar pietonul alcolizat a picat de fraier și șoferul nu a fost penalizat în vreun fel pentru acroșare pe trecerea de pietoni?
Raspunde

Alexandru

Acum 7 ani

Cu articole din astea vreti sa va cresteti ratingul? Sa va fie rusine! Poate saracul om se zbate intre viata si moarte si voi dati cu noroi in el. Huoooo
Raspunde

Martor

Acum 7 ani

Am fost acolo! Nu stiu ce vreti sa spuneti prin "acrosat" si "rănit ușor". Realitatea este ca a fost lovit in plin, fara nici o frana saracul om. De unde aveti voi aceste date despre alcoolemia pietonului? Omul trecea f bine,pe trecerea de pietoni, nu se clatina, nu putea sa aiba o asemenea alcoolemie. Poate vreti sa vorbiti despre sofer. Cred ca era mai bine. Sau despre limitarile de viteza de pe acest bulevard (care nu sunt !!!). Sau despre ceea ce ar putea sa faca politia si primaria in aceasta zona, unde trecerile pentru pietoni si implicit pietonii sunt atat de expusi (semafor sau acele denivelari- limitatoare de viteza). Unde este siguranta pietonilor in acesta zona? Despre asta nu vorbiti? Nu va intereseaza? Viata oamenilor nu are nici importanta?
Raspunde

Adriana

Acum 7 ani

Sunt asistenta la urgenta. Eram de servici in noaptea aia. Pacientul nu era baut. Ce prostii scrieti voi? Cine v-a dat informatia asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus