X
parlamentari sitterli, arcas

Arcaș: Mă mut la organizația de București, dar nu așa cum au interpretat unii

Senatorul PSD Viorel Arcaș susține că e pregătit să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD Mediaș și spune că pentru a da libertate totală noii echipe din municipiu se va muta într-una din organizațiile social-democrate de sector. ”Eu m-am gândit la un moment dat să rămân, să-i ajut să meargă mai departe, dar nu ca președinte, ci ca vicepreședinte, de exemplu. Dragnea a spus că ei nu se mai pot exprima, tot timpul să mă întrebe pe mine ce să facem. Atunci eu mă mut la organizația de București, dar nu așa cum au interpretat unii de la noi. Vin la București să-i las să se manifeste singuri, dar rămân senator de Sibiu. De mult timp aștept să fac treaba asta”, spune Viorel Arcaș.

Senatorul spune că de mult timp a vrut să demisioneze, însă nu a avut momentul oportun. ”Demisia mea e de mult timp în proiect, să mă retrag de acolo, nu de acum. Eu n-am primit sarcini de la nimeni. Este dată de mult timp ideea. Nu mi-am dat-o încă, dar e chestiune de timp. Eu de mult timp am pregătit organizația cu tineri, să meargă înainte. Va fi o reorganizare peste tot, dar eu nu mai aștept”, a mai spus social-democratul.

Viorel Arcaș invită organizația municipală Sibiu să facă același lucru pe care el vrea să-l facă la Mediaș. ”Dacă alții vor să ia exemplul organizației din Mediaș, îl pot lua, nu-i oprește nimeni. Exemplul l-am spus de mult cu ce urmează. Îl vor avea în curând, nu-i o problemă. Ei (n.r. Organizația municipală PSD Sibiu) ar trebui să ia exemplul prima oară, mă gândesc. Doar de la municipiu la municipiu se poate lua exemplul. Eu am încercat de mult timp să fac o echipă nouă, nimeni nu-i veșnic. Nu e o sancțiune. Am tot așteptat să primesc OK-ul. Dar se pare că e aproape momentul. Și săptămâna viitoare mă retrag, problema e cum se pregătesc ei. Nu aș mai vrea cu interimari la Mediaș, aș prefera alegeri. Eu îmi dau demisia și nu mai candidez, să se organizeze alegeri și să meargă înainte”, a mai spus Viorel Arcaș.

Despre Bogdan Trif, propunerea primarilor PSD să preia interimatul organizației județene: ”Mi se pare un băiat foarte bun, tânăr din generația nouă, care poate duce mai departe organizația”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai Popescu

  Comanda lui dragnea nu se comenteaza, se executa! Drepti, domnule Arcas si tira la Bucuresti!
  Normal ca zice Arcas de organizatia municipala, doar ii este ciuda ca dragnea nu i-a comandat nimic lui suditu. Dar se vor limpezi lucrurile si acolo.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai Popescu

  Senatorul zero pleaca de la medias pentru ca-i pasa de medias, dupa ce a rezolvat toate problemele. Nu uitati, senatorul 0(zero).

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ionel

   Zero a fost fostul guvern si toti din Sibiu. Eu sunt oltean si ma bucur ca nu primiti nici un ban. Mai multi la noi in sud. Oameni muncitori toti! Mai ales in Teleorman.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  perfect…ramane cu functia si fara responsabilitati ca doar nu o sa mai dea pe aici.
  PSD, oameni de onoare, muncitori si dedicati
  PSD, indrazneste sa crezi in Romania!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ss

  in calitate de Presedinte al Comisiei de Buget-Finante poate pleca linistit dupa ce (NU)si-a facut datoria.S-a rezumat la a respinge toate amendamentele opozitiei,fara ca el sa initieze sau sa faca un pas,cat de mic,pentru proiecte de suflet pt judetul Sibiu,care au nevoie de sprijin central,cum ar fii centura Medias,spitalul nou de Urgenta din Sibiu,autostrada Sibiu-Pitesti ( faultata constat cat era la conducerea aceleiasi comisii pe vremea lui Poanta ) …si lucrurile au culminat cu o alocare ridicola pentru judetul Sibiu ( unul din principali contributori la bugetul central ),in dauna unor judete asistate social ,cum ar fii teleorman

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionel

  Observ ca se agita lumea. Apare postac dupa postac. Daca Senatorul Arcas este dorit la Bucuresti este un lucru bun. Ne place sau nu in capitala se hotareste totul. Dar e greu sa inteleaga lumea asa ceva. Plus ca la Sibiu exista ceva fosti din conducerea partidului care nu inteleg ca vremea lor a trecut si incearca acum marea cu degetul.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Parerea mea e ca decizia dansului de a demisiona ii apartine in totalitate, iar un om care are curajul sa ia atitudine atunci cand altii nu o fac, un om care spune lucrurile asa cum sunt si nu asa cum vor altii sa fie, trebuie apreciat.

  Probabil demisie e mult spus si cred ca domnul Arcas doreste doar sa faca “un pas in spate” pentru a da un suflu nou organizatiei judetene.

  Daca

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristib

  Bravo domnule Arcas! Salut decizia dumneavoastra! Un om care spune lucrurilor pe nume si care s-a luptat pentru cei din jurul lui. In sfarsit cineva pune punctul pe “i”. Salut activitatea dumneavoastra de parlamentar si presedinte de organizatie. Iar cei ce au ceva de macanit ii rog sa nu se oboseasca pentru ca nu-mi pasa.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact