Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Neagu: Rămâne destul de neclar cum se va putea asigura plata salariilor din bugetul de stat

Neagu: Rămâne destul de neclar cum se va putea asigura plata salariilor din bugetul de stat

Deputatul PNL Nicolae Neagu reclamă faptul că Guvernul PSD – ALDE va fi incapabil să gestioneze salariile bugetare până la finalul anului. ”Veniturile încasate pe primele două luni sunt la limita prevederilor bugetare și ajustate, se pare, prin cumularea veniturilor bugetare 1 și 2 martie. Rămâne destul de neclar cum se va putea asigura plata salariilor din bugetul de stat până la finalul anului 2017, ținând cont de majorările salariale bugetare actuale și cele viitoare, nemaivorbind de creșterea cu 16 % a salariului minim pe economie”, susține Neagu într-un comunicat de presă.

În opinia deputatului, cheltuielile din bugetul de stat pe 2017 prevăd o creştere mult prea mare faţă de avansul economic avut în vedere în momentul întocmirii bugetului – 14,9 % cert prin lege, faţă de o prognoză de 5,2%.  ”Tragedia este însă, că se pare că nici nu își propune o abordare hotărâtă, tranșantă și curajoasă prin expunerea publică a unor viziuni strategice în aceste domenii din care, pe termen lung, România ar câștiga enorm în stabilitate, predictibilitate și dezvoltare economică. (…) În mod evident, avem de-a face cu o subdezvoltare pe termen mediu și lung, în care se amestecă: viziunea de stânga a beneficiilor sociale contra voturi, cu cea de dreapta, a stimulării afacerilor prin sub-fiscalizare care pot conduce, cel mult la stimularea consumului”, a mai arătat deputatul PNL.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

alzara real

Acum 7 ani

Ce-ati imbatranit, dle Neagu! Politica e o pacoste!
Raspunde

Alzara the real one

Acum 7 ani

Alcoolul dauneaza grav sanatatii...mai bine zis...nu politica!
Raspunde

Paul

Acum 7 ani

La fel de clar sau neclar cum ne platesti tu dividendele de la Metalcar?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, si ce-i rau in asta?...Daca nu-ti exersezi "abilitatile" cu timpu' le pierzi....
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Vai de mine, a inceput sa semene cu tanti Raluca.....
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Pai dale tu Neagule o soluție așa cum ai facut-o tu la Metalcar de in scurt timp ai falimentat-o si la fel cum ai plătit dividentele fost esti specialist in așa ceva.Adevarul ai dreptate trebuie neaparat sa ai înveți pe alți cum se fac plățile tu STI cel mai bine...
Raspunde

Balan

Acum 7 ani

Ipocritule!!!
Raspunde

tiparnita de bani

Acum 7 ani

Se da drumul la tiparnita si la inflatie, implicit! Mai sunt si creditele externe care sa fie platite de urmasi. Posibilitati sunt ptr. plata salariilor....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus