X
angajari

Peste 2300 de joburi vacante în Sibiu. Locul II pe țară

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) avea înregistrate, în data de 20 martie, în baza de date, 21.616 de locuri de muncă vacante, potrivit datelor furnizate de agenții economici.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în București — 4.043, Sibiu — 2.309 și Arad — 1.271, iar cele mai puține în Giurgiu — 88, Caraș-Severin — 81, și Suceava — 47.

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agenți de securitate (1.196), muncitori necalificați în industria confecțiilor (1.191), muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor (1.158), lucrători comerciali (1.052), manipulanți mărfuri (724), confecționeri-asamblori articole din textile (632), vânzători (563), muncitori necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (557), șoferi autocamion / mașină de mare tonaj (550), operatori confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (486).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, inmultirea locurilor de munca disponibile, vrea sa insemne ca, sibienii sunt din ce in ce mai “harnici”?…Uf, de-ar veni odata caldura, sa deschiza astia terasele, ca asudaram de atata “munca”!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Economie
  • Contact