X
sinucidere balena albastra bloc turn milea fata cazuta selfie (12)

Procuratura: alături de fata care a murit din cauza unui selfie, pe acoperișul blocului mai erau și trei persoane adulte

Cercetările din dosarul deschis ca urmare a decesului unei adolescente de 15 ani, care săptămâna trecută a căzut de pe un bloc de zece etaje pe care a urcat să facă fotografii, au scos la iveală că tinerii erau însoțiți și de persoane adulte.

Actualizare 16:30 Din cele trei persoane adulte bănuite a fi urcat pe blocul de zece etaje alături de copii, două sunt profesoare în cadrul Colegiului Tehnic Cibinium, arată surse din cadrul corpului profesoral. Cele două tinere profesoare, surori gemene, s-au întâlnit cu grupul celor opt copii înainte ca aceștia să urce pe bloc. Cum o parte din copii sunt elevi ai respectivului Colegiu, cele două profesoare au fost invitate pe bloc să admire Sibiul noaptea. Au acceptat invitația, după care au decis să plece, cerându-le și adolescenților să coboare. Aceștia, însă, au refuzat, motivând că vor mai rămâne doar câteva minute. Ulterior plecării celor două profesoare s-a produs tragedia în urma căreia fata de 15 ani a decedat.

Știre inițială. Dosarul a fost înregistrat în cursul zilei de luni la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, anunță prim procurorul Ioan Veștemean. Potrivit lui, cercetările de până acum, efectuate de polițiștii Secției 1, au scos la iveală faptul că alături de fata care a decedat și cei șapte prieteni ai ei, pe acoperișul blocului de la intersecția Căii Dumbrăvii cu bulevardul Gen. Vasile Milea se aflau și trei persoane adulte, probabil părinți ai unora dintre copii. „Din primele cercetări se pare că au fost mai multe persoane pe acoperiș. Opt copii și trei persoane adulte, dar mai multe detalii nu știm încă. Până acum au fost audiați doar câțiva copii, doi sau trei, de mâine polițiștii vor începe să audieze și adulții“, declară prim procurorul Ioan Veștemean.

În seara zilei de miercuri a săptămânii trecute, o fată de 15 ani a decedat după ce a căzut de pe blocul amintit, unde a urcat alături de mai mulți prieteni pentru a realiza fotografii. Pe acoperiș, fata s-a sprijinit de o balustradă de metal, care a cedat. Ulterior acestor evenimente, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  geo

  Hai sa spunem ca adolescentii n-aveau minte si cautau senzatii tari: scoaterea usii din balamale, graffiti pe peretii terasei, asezarea pe marginea terasei blocului !?!
  Dar adultii care au intrat pe usa aceea scoasa din balamale, au lasat copiii acolo pe terasa iar cand au ajuns jos cam in acelasi moment cu fata care cazuse de pe bloc, au plecat pur si simplu acasa ?
  Adultii nu au nicio vina?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, sa cred ca cele doua profesoare aveau calitatea de “instructor de zbor” sau faceau parte din asociatia “non-profit” Hare Krishna?…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cetatean

  Din pacate, situatia asta spune totul despre ceea ce se intampla azi cu adolescentii, relatia cu parintii si cu profesorii. Si ca intr-un imobil de proprietari, banuiesc, se poate intra asa pur si simplu.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihnea

  Sa le caute pe profesoare si sa raspunda in fata legii. Sper ca si moral sa raspunda, macar in fata propriilor constiinte (daca au).

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  John Doe

  :))))))) E-manuela e dusa cu vaca rau! :))))))))))))))))) Dar na, putin umor nu strica niciodata! Moartea nu e asa grava pana la urma.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Ce tâmpenie vorbești Nihnea vezi uitate sa nu dea vreo mașina peste cineva cind te întorci cu spatele ca esti vinovat si ți se face dosar penal

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact