Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Exemplu de bun simț în Sibiu. De trei zile stă parcat pe loc pentru persoanele cu handicap

Exemplu de bun simț în Sibiu. De trei zile stă parcat pe loc pentru persoanele cu handicap

Un șofer și-a lăsat mașina parcată pe loc destinat persoanelor cu handicap, pe strada Iezer din cartierul Vasile Aaron, de trei zile. Nici Poliția Rutieră și nici Poliția Locală nu i-au făcut nimic.

Despre problemele Mihaelei Faghi ziarul nostru a scris pe larg aici. Doamna Faghi are un copil bolnav pentru care a obținut dreptul de la primărie de a avea un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap în fața blocului unde locuiește.

Duminică, întorcându-se de la orele de terapie cu fiul ei, a găsit locul de parcare ocupat de o mașină înmatriculată în Ungaria. A chemat atât Poliția Locală cât și pe cea Rutieră, fără nici un rezultat.

”Eu când am ajuns de la terapie am găsit locul ocupat și a trebuit să las mașina pe Ștefan cel Mare, lângă biserică. Cei de la Poliția Locală m-au trimis la Poliția Rutieră și cei de la Rutieră mi-au spus că doar cei de la Locală se ocupă de ridicări, așa că nu pot face nimic. Respectivul s-a ales cu o invitație la poliție”, a declarat Mihaela Faghi.
IMG-20170321-WA0001_1490101582681

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

24 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, dupa cum se vede si-n imagine, ii masina lu' Folki, al "emigrat" pe meleagurile noastre de la Sepsiszentgyorgy...Da' asta nu se pune, ca asta-i oagar!..
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

Iar tu cu tampeniile tale,capra nebuna?? nu te mai supravegheaza nimeni pe Bagdazar?:))
Raspunde

tara fara legi

Acum 7 ani

cum adica rutiera nu poate face nimic. cine cunoaste zona stie ca este strada cu sens unic, iar boul de mai sus, este parcat pe sens interzis. macar atat daca despre locul de invalid nu putem face nimic
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 7 ani

În data de 22 martie 2017 primaria municipiului Sibiu a stabilit termenul limita pentru executia unui nou tip de marcaj rutier pentru locul pentru persoanele cu handicap de la locatia specificată în articol si să sperăm că locul va fi eliberat pentru a se executa marcajul. În rest toată compasiunea pentru doamna si pentru fiul dansei.
Raspunde

Miha

Acum 7 ani

Și dacă locul nu va fi eliberat? Cum o să refaceți marcajul?
Raspunde

Vasile de Vasile

Acum 7 ani

O piuliță prin parbriz rezolvă situația cât ai zice ainț-țvai...
Raspunde

el

Acum 7 ani

Si o sula in cauciuc!
Raspunde

Andr3i

Acum 7 ani

Politia rutiera mai există în Sibiu? Se plang doar de bani, dar în rest sunt inexistenți, egali cu zero. Multe lucruri s-ar regla prin simpla lor prezență, am ajuns sa cred că merită desființați sunt mult mai vizibili și chiar mai eficienți cei locali, ceea ce nu credeam vreodată. Rip poliției rutiere.
Raspunde

Valcea si Sibiu se iubesc de cand se stiu!

Acum 7 ani

Gata cu ungurii si sasii!!!! Sa mearga la ei acasa in tarile lor! E tara noastra, fii ai Romaniei!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Mai dute-n Mata, oltene
Raspunde

Unu

Acum 7 ani

Nu intelege limba la romanii...
Raspunde

Vivi Dragan pentru Miha

Acum 7 ani

Dacă te duci o să vezi cum sa marcat din pacate masina era tot acolo si din informatiile mele masina apartine unor romi si este defecta deci probabil va mai dura pînă va elibera locul.
Raspunde

aaa

Acum 7 ani

In aceiasi zona mai exista un loc de parcare ptr persoanele cu dizabilitati, care este rezervat unui locuitor care are locul de parcare rezervat la orice ora din zi si noapte , in zona fiind super aglomeratie in parcari. Asta nu ar fi o problema, dar cum se face sa ai loc de parcare rezervat si tu sa nu ai un hadicap vizual? Aceea persoana merge bine mersi, ba mai mult...in momentul cand au venit ce-i ce au trasat locurile de parcare, alerga dupa ei sa ii marcheze locul ca fiind cu handicap? Cred ca ar trebui date mai greu aceste certificate ptr persoane cu handicap!!
Raspunde

miha

Acum 7 ani

Poate persoana care alerga dupa cei de la marcaje nu are o dizabilitate fizica. Dar poate are ca si mine pe cineva in familie in fotoliu rulant.
Raspunde

miha

Acum 7 ani

Nu cred ca stii cum se obtine un asfel de certificat . In fiecare an 3 saptamani cel putin alerg cu copilul dupa mine dupa tot felul de scrisori medicale si controale. Timp pierdut si umilinte peste masura. Daca ati sti sa apreciati faptul ca sunteti sanatosi sau ca aveti copii sanatosi altfel ar fi lumea asta. Nu mi am dorit sa am un copil cu dizabilitati. Dar daca asa a vrut Dumnezeu .....
Raspunde

Mihaela faghi

Acum 7 ani

O fi a unor romi. Dar vecinul meu le a spus sa nu parcheze acolo. Raspunsul a fost ca nu il intereseaza. Deci... aatept cu nerabdare 1 aprilie
Raspunde

Har.Ry.

Acum 5 ani

Salutari, Imi pare rau de tine si de copil ce vii sa intimplat cu Parcarea blocata de masina straina . Cu stima si respect . Harry.N. Germania.
Raspunde

Mihaela faghi

Acum 7 ani

Daca aveti informatii ca este masina unor romi inseamna ca ii si cunoasteti. Masina e cu nr false. Macar spuneti le sa vina sa si ia masina de pe loc. Oricum o sa il opreasca politia rutiera in trafic in urma sesizarilor facute. Parerea mea este ca au pus masina acolo intentionat.
Raspunde

Vivi Dragan pentru doamna Faghi

Acum 7 ani

Am scris că masina este a unor romi din informatiile date astăzi când sa marcat locul de vecini dumneavoastra.
Raspunde

Vivi Dragan pentru doamna Faghi

Acum 7 ani

Chiar dacă masina ocupa locul dumneavoastra. sper că sunteți multumită de felul în care a fost executat marcajul si sper ca primaria să înlocuiască grila inerbata cu asfalt în asa fel incat marcajul rutier să reziste o perioada mai mare.
Raspunde

miha

Acum 7 ani

Sunt multumita. in sfarsit dupa 9 luni de zile au marcat in sfarsit. Desi ne cunoastem de mult timp si stiu ca nu mai lucrati la primarie de ceva timp .
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Este de groaza asa ceva , Politia Rutiera sau Locala sa lase o masina straina parcata fals si in sens fals parcat si asa mult timp. Doamna cu copilul sa aiba probleme sa caute alta parcare ca parcarea ei este blocata de o masina straina. De ce nu ajuta vecinii careva in apropiere sa mute masina de acolo sint atitea posibilitati. Sa remorceaza de acolo cu platforma de masina . Ari trebuii o Amenda mare de tot si masina confiscata daca parceaza asa mult timp fals . Este greu sa lupti de Lege si de dreptata in Romania . Am citit numai astazi mesajele acestea dar sper ca in timpul acesta a trecut si mult timp va fi totul in Regula. In citeva zile trec pe strada aceiea sa vad ce este cu Parcarea. Cu respect si stima, Doresc binele la Doamna cu copilul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus