X
laurentiu streza maternitate

Mitroplitul Ardealului a văzut în ce condiții nasc sibiencele și le-a binecuvântat

Maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu a primit vizita Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Acesta a oficiat o slujbă de binecuvântare a mamelor şi a viitoarelor mame, iar la final le-a adresat câteva cuvinte cu privire la minunea nașterii și a vieții.

Cu ocazia apropierii sărbătorii Buna Vestire, părintele Mitropolit le-a oferit flori mamelor şi tuturor femeilor prezente, iar reprezentanţii Departamentului de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului au oferit daruri mămicilor şi gravidelor.

„Am venit aici cu mare bucurie și am așteptat momentul acesta și dacă Dumnezeu ne ajută, în fiecare an vom veni înainte de praznicul Bunei Vestiri să binecuvântăm dragostea pe care dumneavoastră, ca mame, o manifestați față de Creator, față de Dumnezeu, care v-a trimis vestea cea bună a zămislirii în pântece a unui prunc și a aduce în lume cea mai mare bucurie pe care poate să o aducă ființa umană. Aducem în același timp și binecuvântare medicilor, care răspund lui Dumnezeu cu aceeași dragoste, ajutându-vă pe dumneavoastră să dați naștere la viață: minunea care se petrece cu noi, în noi, lângă noi, în casele noastre și care este cea mai mare minune. (…) Am venit să ne exprimă bucuria și să-l rugăm pe Dumnezeu să vă binecuvânteze viața pe care o aveți de acum înainte, să binecuvânteze lucrarea aceasta minunată de aici, unde este un sanctuar, iar toți cei care lucrează în acesta sunt oameni binecuvântați de Dumnezeu”, a spus IPS Mitropolitul Laurenţiu.

laurentiu streza maternitate (2)

laurentiu streza maternitate (3)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  J.C.

  Biserica stie numa sa primeasca donatii…. ar fi putut sa faca ei o donatie si sa modernizeze o sectie a spitalului, ca au de unde. Dar e mult mai simplu sa faca un pic de baie de multime Laurentiu.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Forseti

  Cand ii vad mutra nesimtitului si perversului astuia mi se face rau. In Romania secolului 21 preotii si politicieni sunt cele mai corupte si infecte personaje. Aurifera la loc de cinste in jurul gatlejului…. javra!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mama

  Foarte frumos, dar trebuie si un pic de realism si cumpatare.
  Femeile normale ajung la celelalte sectii ale spitalului bolnave si obosite iar preotesele si tigancile stau cate 10 ani in cresterea copiilor pe banii statului si-apo cer ajutoare sociale si pensii. De unde, daca nu muncesc decat la cratita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact