Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Zăpadă de final de martie. Drumul spre Păltiniș, nedeszăpezit

Zăpadă de final de martie. Drumul spre Păltiniș, nedeszăpezit

Temperaturile au scăzut drastic în această dimineață, iar la Sibiu s-a întors zăpada.

Un grad au arătat termometrele la primele ore, după care temperaturile au urcat la 3 grade Celsius. A nins atât în oraș, cât și în județ.

Zăpadă abundentă a căzut în zona montană, iar turiștii s-au plâns că drumul spre Păltiniș a rămas nedeszăpezit. Autoritățile județene nu au explicat, deocamdată, de ce nu au prevăzut acest lucru, cu toate că meteorologii au avertizat încă de ieri asupra posibilelor căderi de zăpadă.

Pe drumurile naționale din județul Sibiu s-au împrăștiat 2 tone de sare, arată CNAIR. Potrivit Companiei, Secția Drumuri Naționale Sibiu a acționat cu 5 autoutilaje și s-a răspândit material antiderapant pe DN1. DN7. DN7C, DN14.

Foto: Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

dancp2

Acum 7 ani

intra in atributiunile lui RAZVAN PNL?viceprimar ?
Raspunde

AZR

Acum 7 ani

Normal da...insa fatalaul asta cre' ca si acum doarme!:))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

George

Acum 7 ani

Nu nesimtitilor,nu intra in atributiile lui Razvan Pop, dar voi ca niste frustrati ce sunteti incercati sa gasiti orice motiv sa calomniati! Vulpea daca nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii. AJungeti si voi viceprimari si mai discutam!
Raspunde

AZR

Acum 7 ani

Shut the fuc.k up,lingaule!!
Raspunde

cabana

Acum 7 ani

Este bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus