Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Sibianul Eugen Rotărescu, ales vicepreședinte la nivel național al PRU

Sibianul Eugen Rotărescu, ales vicepreședinte la nivel național al PRU

Al doilea Congres al PRU l-a validat în funcția de vicepreședinte al partidului pe liderul organizației județene Sibiu, Eugen Rotărescu. Totodată, la vârful partidului, fostul președinte, Bogdan Diaconu a rămas președinte fondator, în timp ce Andrei Laurențiu Piticaș a primit prin vot rol executiv în partid.  ”Filiala judeţeană Sibiu a PRU a participat cu 12 delegaţi, toţi, fiind aleşi membrii ai Consiliului Naţional. Congresul a ales noile structuri de conducere la nivel naţional şi a adoptat o hotărâre de asociere într-o alianţă politică cu Partidul România Mare (PRM) şi Noua Dreaptă (ND)”, se arată într-un comunicat de presă remis de PRU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Mircia

Acum 7 ani

Cel mai mare traseist politic posibil :( Mie mi-ar fi rusine sa scriu articole despre acesta. in ultimii ani PRM, BUN, PRU .... ideea e ca trebuie el schimbat, nu partidul pe care il conduce :( Dar asta e...avem si noi comunistii nostri :(
Raspunde

(-)

Acum 7 ani

....Alo! Trandafiru' Rosu, m-auzi? Nu calcati florile, sunt Philips!...
Raspunde

Roman

Acum 7 ani

Asta este un comunist de comunsti!!! frate ce cauta asta in fruntea unui partid in 2017? a inebunit lumea cu totul...a fost un militian ,cum sa fie sef de partid ? Doamne Bunule !!! va meritati soarta...
Raspunde

ptr oltenii care se dau Romani

Acum 7 ani

exista tineri impostori, cu comportament de "militieni" si cu cvuri la fel de dubioase ca al acestui domn. Si care viseaza decat la posturi de sefi, cat mai mari si cat mai ministri. Unul iti poarta numele, comentatorulule!
Raspunde

Geo

Acum 7 ani

Asta spune multe despre partide noi cu oameni noi.
Raspunde

azr

Acum 7 ani

wtf is pru ? ghiţă + ponta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus