Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibienii pot dona cărți pentru noua bibliotecă din Hosman

Sibienii pot dona cărți pentru noua bibliotecă din Hosman

Reprezentanții Bibliotecii Astra fac apel la bunăvoința sibienilor pentru a pune „carte de la carte” pentru a construi fondul de carte al unei noi biblioteci din satul Hosman. Astfel, cei care au pe rafturile de acasă cărți editate după anul 2010, dar nu mai prezintă nici un interes pentru ei, le pot dona bibliotecii.

Prin campania de strângere de carte „Cărți de Povești pentru ținuturi de poveste”, locuitorii satului Hosman se vor putea bucura de mai multe cărți în biblioteca lor, înființată de puțin timp.

Proiectul de amenajare a centrului educațional cu bibliotecă publică, destinat comunității satului Hosman, a demarat la începutul acestui an. Până în acest moment, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu – Departamentul Metodic. Comunicare. Programe a transferat viitoarei biblioteci peste 3000 de volume de literatură română și universală. Cărțile provin din donații valoroase realizate de asociații non-guvernamentale, implicate în eradicarea analfabetismului și promovarea educației pe tot parcursul vieții.

„Pentru constituirea unui fond de carte adecvat principalilor beneficiari, copiii, tinerii și adulți slab alfabetizați, facem din nou apel la înțelegerea și generozitatea sibienilor pentru a se implica în Campania Cărți de Povești pentru ținuturi de poveste - strângere de carte pentru copii”, transmit reprezentanții Bibliotecii Astra.

Cei care vor să fie alături de campanie și să doneze cărți, le pot aduce în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA (corp B – str. George Barițiu, nr. 7), de luni până vineri, între orele 8:00-20:00, în perioada 29 martie-28 aprilie.

„Dacă aveți cărți editate după anul 2010 care v-au plăcut, dar care acum fac parte doar din istoria formării copiilor dvs, vă rugăm să le dați mai departe pentru a fi de ajutor altor micuți, mai puțin favorizați, dar care prin educație, lectură și cumințenie, se pot transforma, la rândul lor, în eroi de poveste adevărată”, mai spun reprezentanții.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 7 ani

Pana la urma cum e, editate dupa 2000 sau 2010 ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus