Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

CNAIR obligată să plătească 83 de milioane companiei Impregilio pentru autostrada Sibiu-Orăștie

CNAIR obligată să plătească 83 de milioane companiei Impregilio pentru autostrada Sibiu-Orăștie

Comisia de Adjudecare a Disputelor a decis că statul român trebuie să plătească despăgubiri de 83 de milioane de lei companiei Salini-Impregilio pentru lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăștie, devenit celebru pentru porțiunea demolată.

Michael Buhler, arbitrul unic din această Comisie, a decis pe 23 martie ca italienii să primească 83 de milioane de lei, potrivit lui Alin Goga, consilier juridic în cadrul CNAIR.

„Săptămâna trecută, în cadrul unui CAD, prin decizie, CNAIR a fost obligată la plata unei sume de peste 83 de milioane de lei în favoarea SALINI, pentru lotul de autostradă PRĂBUŞIT pe Orăştie - Sibiu, sector Cunța – Sălişte", a spus Goga, citat de economica.net.
„Apărările companiei au fost formale, făcute cu juriştii nespecializați, iar directorul Direcției Juridice a CNAIR Andrei Filipescu este DIRECT responsabil pentru aceste dezastre", a continuat Alin Goga.

Decizia Comisiei de Adjudecare a Disputelor poate fi însă atacată în instanţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, io' zic sa iesim duminica, cu mic cu mare, in Piata in cadrul "actiunii" #rezist! Fiecare cu ce-o dus acasa...Nu avem "dreptu" sa mai inghitim o asemenea "mojicie"! Inc-o data "astia" ne-or calcat pe cap. Noi stim, si daca stim noi ii destul, ca romanii sunt cei mai cinstiti, mai onesti, mai harnici, mai meticulosi, "meseriasi" lucratori de pe Mapamond...Io nu stiu ce tot au "astia" cu noi!?...
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Ne-o cam tras-o Bula !E drept, cu ajutor ''nespecializat''.Da' Goga asta,care le stie pe toate,o fi fost in concediu in zua aia?Sper sa nu fie ocupat si la apel ca pare tare priceput!
Raspunde

Alwx

Acum 6 ani

Eu cred ca ăia au executat lucrarea după un proiect. Partea proasta e ca sa proiectat Autostrada pe un traseu cu probleme.
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Asta se intampla cand mediocritatile sustinute politic ajung in posturi importante. Ce raspundere au cei care i-au plantat in post? Ce incredere putem avea intr-o clica politica preocupata de interesul personal si pentru care "interesul national" e doar un slogan electoral si nimic mai mult?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus