Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

(P) Tutti Pizza, cel mai mare lanț local de pizza, se extinde în Cisnădie

(P) Tutti Pizza, cel mai mare lanț local de pizza, se extinde în Cisnădie

Tutti Pizza, cel mai mare lanț de pizza și mâncare la domiciliu din județul Sibiu, deschide în perioada următoare un punct de lucru și în Cisnădie. Tutti Pizza acoperă deja Sibiul și localitățile limitrofe, precum și Mediașul.

Odată cu deschiderea pe piața din Cisnădie, Tutti Pizza va oferi clienților sos și cafea din partea casei la orice pizza comandată. În plus, prețurile pentru toate produsele din meniu vor fi semnificativ mai mici decât cele practicate în Sibiu.

”Am luat decizia de a ne extinde datorită numărului mare de solicitări pe care le-am primit din Cisnădie. Mergem cu același meniu ca și în Sibiu, bazat pe cel mai bun raport calitate-preț, la care adăugăm numeroase oferte”, spune Daniel Vasiu, reprezentantul Tutti Pizza.
Tutti Pizza oferă deja pe piața sibiană cea mai ieftină și delicioasă pizza. Spre exemplu, o pizza plus un suc și un sos de roșii costă numai 18,9 lei, în vreme ce o porție de paste și un suc are prețul de doar 16,9 lei.

IMG-20170309-WA0009_1491313662177

Meniul este unul foarte bogat, incluzând o varietate mare de produse, de la cele clasice, precum Margherita, Prosciuto Funghi, Tono sau Capriciosa, până la interpretări originale, cum este Tutti Pizza Sibiu. Aceasta include cașcaval, șuncă, bacon, salam, ceapă, măsline, ardei gogoșar, smântână și suc de roșii. Prețul este de 19 lei pentru o pizza de 680 de grame. Livrarea este gratuită în Sibiu pentru orice comandă de minim 19,9 lei. De la 1 aprilie Tutti Pizza are și o ofertă nouă: două pizza la doar 30 de lei.

IMG-20170309-WA0011_1491313661741

De asemenea, meniul conține o ofertă bogată de preparate din paste, lasagna, piadine și salate. Ca să vă faceți o idee, o Lasagna Sibiu conține: mozarella, ulei de măsline, sos de roșii, parmezan și carne tocată. Prețul este de 16,9 lei pentru o porție de 500 de grame. La desert puteți comanda piadine dulci sau clătite umplute cu cremă de ciocolată.

Motto-ul Tutti Pizza, singura pizzerie care oferă garanția gustului, este: abundența gustului – mai multe ingrediente decât la o pizza obișnuită pentru un gust fantastic”.

IMG-20170307-WA0005_1491313662730

Pentru că de curând am sărbătorit femeile, Tutti Pizza oferă gratuit cafea gratis tuturor doamnelor și domnișoarelor care le calcă pragul, în restaurantul de pe strada Paltinul, nr. 16. Tot aici găsiți întreaga ofertă din meniu la un preț redus.

Program:

De luni până sâmbătă între orele 11:00 – 23:00

Duminica este închis

Adresa din Cisnădie:

Piața Nouă, Bl. Q1, ap. 1

Online:

www.tutti-pizza.ro

www.tutti-pizza-medias.ro

www.facebook.com/tuttipizzasibiu

IMG-20170309-WA0008_1491313662345

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, pai asta inseamna implicit, ca si "miscarea" #rezist?...
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Cica Arghezi,este invitat sa spuna poezii intr-un bordel interbelic.Uitindu-si ochelarii,orb ca o cirtita,e condus de matroana pe un divan acoperit cu o cuvertura de blana de oaie.Arghezi pipaie in stinga,in dreapta si exclama: -Mama,ce de pizza!
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Retractez prima virgula!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...tu cumatra, ca vaz c-ai chef di bancuri: sik, in nuapia di-Nvieri, la slujba taganu' mesteca guma si can' sa satura di ea o tapa. Si un'i criez: direct in oloiu cu dumicatz. Fuolki, car-i un bun criestin, ia pasti si mere-acas' a li-mparti la famelie, iar la 'farsat lui ii ramane guma. Mestica iel ce mestica, si dac' vedi ca nu sa gatza, meri la pochiu sa-l intrebi car-i cauza. Asta, adica pochiu-i zace ca-s din trupu' Domnului. Tu-tz dai sama, di uni o prins si Fuolki o bucatzaca?...
Raspunde

corsar

Acum 6 ani

cea mai buna pizza e bianca neve din selimbar....restul ..pistol cu apa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus