Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Primăria lansează consultare publică pe tema impozitelor și taxelor locale

Primăria lansează consultare publică pe tema impozitelor și taxelor locale

Reprezentanții Primăriei Sibiu invită cetățenii să își spună punctul de vedere – în măsura în care sunt interesați – asupra impozitelor și taxelor locale, pe care administrația locală intenționează să le mențină la același nivel și anul viitor.

Consultarea asupra nivelului taxelor și impozitelor locale vine în contextul în care – potrivit Codului Fiscal – primăriile trebuie să le aprobe pentru următorul an până la finalul lunii aprilie. Proiectul de hotărâre de Consiliu local inițiat în acest sens de executivul local propune păstrarea taxelor și impozitelor locale la același nivel cu cel de anul acesta. De altfel, impozitele și taxele locale nu s-au mai modificat din 2016, de când a fost implementat noul Cod fiscal.

Propunerile sau opiniile sibienilor pe tema dărilor locale pot fi transmise în scris în atenția autorităților locale, fie prin intermediul adresei de e-mail [email protected], fie prin intermediul Centrului de informații pentru cetățeni, din sediul Primăriei Sibiu (strada Samuel Brukenthal, nr. 2).

Consultă aici Proiect hotarare taxe si impozite 2018 Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

....uai iubitilor, oar' n-ar hi bine, sa sa instaleza bariere in centru' Sibiului ca odinioara in Mamaia de pe vriemea lu' Mazare hi-ei numili laudat, si sa plateasca o taxa tuotz aia care zalnic fac "turism" din zona Dedeman-Kaufland catra Platfuorma Ind. Vest si retur, si n-au masinili inmatriculati in Sibiu, uai?...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

....uai iubitilor, oar' n-ar hi ghini, sa a instaleza bariere in centru' Sibiului, ca odinioara in Mamaia di pe vremea lu' Mazare hi-ei numili laudat, si sa plateasca o taxa tuotz aia care zalnic fac "turizm" din zona Dedeman-kaufland catra Platforma ind. Vest si retur, si n-au masinili inmatriculati in Sibiu, uai?...
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Observ ca intr-o tara care si-a stabilit ca prioritate ZERO educatia elevii ''interni'' nu mai sunt scutiti de taxele de cazare,spre deosebire de beserici,surse inepuizabile de educatie,care continua sa fie scutite de taxe.Am vazut tot felul de scutiri de taxe si impozite,unele mai penibile decit altele,da' n-am citit nimic despre facilitati fiscale pentru creere de spatii verzi,altele decit rosii,usturoi su morcovi.Am o curiozitate: un teren(gradina) care e ''cultivat'' trei luni pe an cu tot felul de legume dar restul de noua luni produce praf prin eroziune eoliana(rog echipa competenta cu protectia mediului din cadrul Primariei sa nu citeasca asemenea obscenitati) e considerat ''spatiu verde'' sau ''teren neingrijit''?Avind in vedere ca mai-marii Primariei au mult mai multe posibilitati financiare pentru ''schimburi de experienta'' cu orase din Vest,sa ne spuna unde au vazut ''culturi'' de gaini,vaci sau porci,in intravilan, si unde au audiat ''baladele motoferastraului'' si in ce fosta Capitala Culturala Europeana au amusinat atita praf si au vazut atitea capace de camin montate aiurea?Nu intreb despre refaceri de traversari ca alea nu se vad.La ei,nu la noi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus