Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Țăndărică și Mihăiță readuc teatrul clasic pe scena de la Gong

Țăndărică și Mihăiță readuc teatrul clasic pe scena de la Gong

La finalul acestei săptămâni, doi dintre cei mai năzdrăvani prieteni ai teatrului pentru copii, Țăndărică și Mihăiță, vin la Sibiu. Aceștia vor urca pe scena Teatrului Gong, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18:00 și duminică, 9 aprilie, de la ora 11:00, în cadrul spectacolului „Micii Detectivi”.

Cei doi năzdrăvani pornesc într-o aventură plină de mister și adrenalină în încercarea de a rezolva cazul banditului din oraș. Adaptarea după povestea lui Karl Heinz Wegener a regizoarei Lilly Krauss-Kalmár surprinde prin tehnica păpușilor ce aduce un omagiu teatrului clasic de animație printr-o poveste despre vise, curaj și voință.

„Micii Detectivi” are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00 ) sau online (teatrulgong.ro, eventim.ro). Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus