Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

FOTO - Accident în Turnișor: O mașină a ajuns pe spațiul verde

FOTO - Accident în Turnișor: O mașină a ajuns pe spațiul verde

Un accident de circulație a avut în urmă cu câteva minute în Turnișor, la intersecția străzilor Alba-Iulia cu Bieltz și Calea Turnișorului.

Din primele informații se pare că este vorba de neacordare de prioritate, în urma impactului violent o mașină ajungând pe spațiul verde din intersecție.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că în urma accidentului o persoană a fost rănită și are nevoie de îngrijiri medicale.

IMG-20170405-WA0000_1491389103082

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 6 ani

Poliția ar trebui sa stea zilnic in Turnisor,masinile trec pe rosu in mod constant,ca pieton poti fii o victima sigura daca nu te asiguri de 10 ori pâna treci,plus se circula cu viteza ce depaseste cu mult limita celor 50 km/ora.Atentie politia rutiera,aici puteti sa va faceti norna la amenzi.
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Nu vreau sa critic da' priviti ce face concurenta: http://sxdrv.com/article.php?id=2250
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, o stire era dac-ar fi ajuns pe Luna!...Asa, doar o petarda fumigena, marca TS! Eu, cred ca totusi nea' Fane o "ajunat" la crasma de se vede-n poza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus