Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Vindeau canabis din mașină | video

Vindeau canabis din mașină | video

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, din județele Sibiu și Vâlcea, au fost prinși în flagrant ieri, 4 aprilie, în timp ce efectuau tranzacții ilicite cu droguri de risc, într-un autoturism oprit pe raza municipiului Sibiu. Acțiunea a fost organizată de procurorii DIICOT Sibiu  împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu.

Potrivit polițiștilor, din autovehicul au fost ridicate două pungi în care se aflau aproximativ 100 de grame de materie vegetală uscată, aparent ,canabis, precum și recipiente și instrumente utilizate în activitatea ilicită (grinder, foarfece).

Cantitatea de canabis ridicată ar fi provenit dintr-o cultură deținută de unul dintre cei în cauză, în zona orașului Agnita din județul Sibiu și urma să fie comercializată în municipiul Sibiu, se arată într-un comunicat al IGPR.

"Pentru documentarea întregii activități infracționale, în aceeași zi, s-au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor în cauză, în urma cărora au fost ridicate peste 100 de grame de masă vegetală, aparent cannabis. De asemenea, au fost ridicate tulpini de cannabis, cântare electronice, dispozitive de porționat și mărunțit, foarfece și diverse recipiente, toate prezentând urme de fragmente vegetale de culoare verde-olive, cu miros specific canabisului", transmit reprezentanții IGPR.

"La data de 04.04.2017 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Sibiu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu au surprins în flagrant pe inculpații D. D, Ș. A., precum și pe numitul D.A în timp ce efectuau tranzacții ilicite cu droguri de risc, într-un autoturism oprit pe raza municipiului Sibiu" transmit si reprezentanții DIICOT.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunilor martie-aprilie 2017, inculpații D. D, Ș.A și N. G. C. au efectuat fără drept, în mod repetat, în baza aceleiași rezoluții infracționale, operațiuni privind circulația drogurilor de risc în mai multe modalități — procurare, transportare, oferire, punere în vânzare, vânzare, distribuire, deținere în vederea comercializării. Astfel, inculpatul D. D. și-a procurat în mod repetat diverse cantități de cannabis de la inculpatul Ș. A., pe care le-a deținut în vederea punerii în vânzare și pe care le-a comercializat ulterior către diverși consumatori din cercul său propriu, de pe raza județului Sibiu" transmit procurorii.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea pentru 24 de ore a acestora pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, urmând ca aceștia să fie prezentați Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

dosi

Acum 6 ani

auzi tu numa droguri de risc. vai mama ei de tara si de legile astea. cand o sa ne trezim si o sa realizam ce e cu adevarat amenintator la adresa societatii? mergeti in portugalia, olanda, nu mai zic de america unde lumea fumeaza linistita si nu e subiect tabu si legile sunt facute pt cetateni. reveniti-va, suntem in 2017, "drog de risc" vai viata voastra
Raspunde

petre

Acum 6 ani

singurul risc e sa faci inchisoare sau sa iei amenda. pai daca ai numa bosorogi si cocalari in parlament, la ce te astepti. se iau si ei de oamenii care nu deranjeaza pe nimeni, da pe jegosii care iau bani de la batrani si bolnavi ca sa ii puna fata lu daniel pe talanga lui de 400 de mii de euro nu'i mai aresteaza nimeni... legiuitori de cacat, si justitie la fel
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, trairam s-o vedem si pe asta: "ciobanu" frate cu "prazaru"!... Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Ai zis-o, fa!
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Cam putin suta de grame pentru genu ala de recolta. Deobicei cand prindeau copii dinastia gaseu kilogame. Destul de neatenti politaii sau spagari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus