X
Dr. Doina Giurgiu

Medici și cadre universitare participă la Conferința „Legislație și Multidisciplinaritate în Medicina Muncii”

Cadre didactice și medici se reunesc între 6 și 7 aprilie în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu la Conferința „Legislație și Multidisciplinaritate în Medicina Muncii”, începând de la ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Transilvană de Medicina Muncii şi Facultatea de Medicină a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu SCJU Sibiu. Acolo, vor fi prezente cadre didactice universitare şi specialişti din specialităţile: Medicină Internă, Cardiologie, Reabilitare Medicală, Oftalmologie, Dermatologie, Alergologie, Psihiatrie, Medicină Legală şi Medicina Muncii, din centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Arad, Oradea şi Sibiu.

„Conferinţa de Medicina Muncii de la Sibiu abordează problematica specifică a multidisciplinarităţii activităţii de Medicina Muncii, care se constituie într-un punct de întâlnire a unor domenii variate, atât medicale, cât şi aparţinând mediului de muncă şi social. Similar practicii din toate ţările europene, Medicina Muncii din România răspunde unui ghidaj şi unor exigenţe legislative care urmează calea unei continue adaptări la evoluţia europeană a domeniului sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi la realitatea socio-economică locală, regională şi naţională”, spune dr. Doina Giurgiu, preşedintele Asociaţiei Transilvane de Medicina Muncii și medic primar specialitatea medicina muncii în cadrul SCJU Sibiu.

Asociaţia Transilvană de Medicina Muncii este o asociaţie cu caracter profesional-ştiinţific, înfiinţată în anul 1998, Aceasta promovează interesele profesionale ale medicilor de Medicina Muncii, activitatea de cercetare ştiinţifică în domeniu şi dezvoltarea profesională continuă a membrilor săi.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Macara

    Mai bine ar mai citi cate un tratat de medicina.. din cand in cand. La Sibiu, unde sunt pompe funebre la poarta spitalului si facultate de “medicina” pentru cei care nu intra la Cluj sau Tg.Mures, nu ai nici o sansa daca te imbolnavesti..

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact