Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

FOTO - VIDEO Brânză de oaie ecologică, cu aromă de PSD

FOTO - VIDEO Brânză de oaie ecologică, cu aromă de PSD

Comuna Vurpăr a găzduit în această dimineață o expoziție cu vânzare de ovine crescute ecologic. Un eveniment bine organizat, cu sute de participanți și mare potențial turistic, la care au ținut să iesă în față cât mai mulți politicieni.

Primăria din Vurpăr și-a dat silința și cine a vrut să profite de vremea frumoasă de Florii găsea ușor loc de parcare, tocană de la ceaun, pâine și hencleș făcut în casă, și putea admira câteva sute de mioare aduse special pentru asta. Aer curat cât cuprind dealurile din jurul comunei și relaxare.

Până încep discursurile, pentru că astfel de evenimente nu se pot limita la motivul pentru care au fost organizate. Pe scena improvizată într-un fel de tribună acoperită și-au făcut apariția mai mulți lideri și membri ai PSD, care vreme de mai bine o jumătate de oră au amintit tuturor celor prezenți cât de generoși, darnici și preocupați sunt ei.

Bogdan Trif, noul lider al PSD Sibiu, s-a declarat foarte bucuros că la Sibiu avem ferme ecologice, pentru că în zilele noastre majoritatea crescătorilor de animale urmăresc să facă profit și apelează la animale modificate genetic, care ne îmbolnăvesc. Dar de la București există susținere mare pentru ciobanii sibieni cu oi pure.

Senatorul Avram Nicolae e subtil ca o secure. A trecut direct la subiect. Toți cei de față și-au primit subvențiile și pot trăi bine datorită lui, care în Parlament s-a zbătut pentru asta.

expozitie oiț

Nici prefectul Radu Lucian nu s-a sfiit să laude guvernul. El a lăudat programul de guvernare al lui Dragnea și i-a anunțat pe toți cei de față că programul și guvernul le vor aduce prosperitate.

În încheiere, Florian Crețu, director la Direcția Agricolă Sibiu i-a asigurat pe toți cei prezenți că banii primiți de la București sunt folosiți cu cap, dovadă evenimentul de față.

oi cu ciobani

Vurpărenii n-au părut mai deloc interesați de discursuri. Majoritatea au vrut să vadă ce gust are berea duminica la prima oră, și după câte beri e momentul să treacă la mici.

20170409_105631

La standul de informare privind dezvoltarea mediului rural și atragerea fondurilor europene nu era nimeni.

Cei peste 20 de ciobani care și-au adus oile la expoziție au luat pe rând microfonul și și-au lăudat succint marfa. După care a început muzica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

18 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 6 ani

Muriti de oftică fiindcă se mișcă lucrurile șobolanilor finanțați de PDL-PNL din banii furați de la noi în 2008-2011. Rupților în fund ce sunteți, adunătură de fomiști cerșind mațe pline de la stăpânii momentului. Crăpați fiindcă în 2017 fermierii și-au primit la timp subvențiile spre deosebire de 2016, când sluga Bruxelles-ului a venit să împiedice bunul mers al lucrurilor pentru România.
Raspunde

miorita

Acum 6 ani

Nu stiu pe ce lume traiesti, nu stiu cum poti sa nu intelegi ca psd-ul fura cu ambele maini- vezi initiativele lor legislative ce dau liber la furat, nu pot sa inteleg cum nu ai fost informat pana acum ca banii au venit la timp tocmai masurilor luate de guvernul Ciolos, mi-e mila de efortul de a raspandi ura in care te scalzi.
Raspunde

un sibian - cel original

Acum 6 ani

postacel PSD-ist datele oficiale te contrazic.... Taci si pupa tu in fund PSD-ul, in continuare. Cel care reusete sa t imbete cu apa rece de fiecare data!!! Felicitarile mele dobitoc ce esti (iti recomand dexonline.ro sa afli s itu ce e ala dobitoc)!
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

in 2017 s-au primit banii pentru ca totul era pus la punct ceas de aia de dinainte. in 2016 au lasat ponta si lacustele lui prapad. da tu esti un bou, nu pricepi nimic
Raspunde

...

Acum 6 ani

cine-s fomistii ma? pesedistii aia care au venit sa haleasca gratuit. se lauda ca au dat subventiile la crescatorii de animale de parca au dat din buzunarele lor. astia au un singur scop: sa adoarma vigilenta oamenilor ca sa reediteze ordonanta 13 si sa-l scape pe dragnea de puscarie. daca nu cumva se termina bugetul tarii pana scapa dragnea. asa ca, bai raspandache, mai bine du-te si tu si mananca o oaie ecologica decat rahat psd-ist...si vezi ca se zvoneste un zvon nou: cica raspandache e un lache....
Raspunde

DOREL POPA

Acum 6 ani

SEFU, ceva contracte pentru firma noastra ai gasit acolo? Ca azi maine vin alegerile si trebuie si noi sa sponsorizam. ca doar nu o sa te tina in frunte fara ajutor! Poate un post pe la ITM imi rezolvi si mie? Ca doar sunt priceput, am firma cea mai mare din judet! Si lumea nu se supara, ca daca s-ar fi suparat, eram de mult saltati. Si ce daca vorbesc pe la colturi? Sunt doar vorbe, nu le lua in seama. hai ca daca ma pui sef, facem echipa buna, nimic nu va mai misca. Ca sa stie toata lumea, asa lucram noi astia de la PSD. Noi suntem lupii tineri si flamanzi, degeaba il schimbati pe Cindrea si Suditu, noi suntem exact ca ei, ca doar ei ne-au scolit! Hahahaha1
Raspunde

Beni

Acum 6 ani

Nu știu cum reușesc pesediștii sa se facă de râs de fiecare data. O fi ceva genetic...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

100

Acum 6 ani

Postacii Pdl isi fac acum harachiri!!! Sunt cu spume la gura! Pe vremea lor, demuuuult apusa, astfel de evenimente lăudabile nu existau. Ei închidea spitale, scoli si tăiau salarii. Turnul Sfatului, modul în care ați prezentat articolul, nu va face cinste.
Raspunde

...

Acum 6 ani

pentru tine special trebuia inaugurat un nou spital de psihiatrie. cu un singur salon. sa te simti bine. fara acces la internet. ca sa nu mai debitezi ineptii in spatiul public.
Raspunde

Concluzie

Acum 6 ani

De ce nu publicati toate comentariile? Ahhhh, am uitat......turnul sfatului + pdl/pnl= love
Raspunde

un sibian - cel original

Acum 6 ani

eh... s-au dus sa pupe oile sub coada ca doara sunt ecologice =))))
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 6 ani

Super prima poza, discurs psd ... si votantii lor :) Cheers !
Raspunde

...

Acum 6 ani

e vremea contrastelor: oile ecologice si politicienii imputiti in aceeasi poza.....
Raspunde

...

Acum 6 ani

cand sa avem si noi ceva ecologic in tara asta...hop vin psd-istii si imput atmosfera
Raspunde

Pe dos

Acum 6 ani

Eveniment frumos. Pacat ca unii dintre cei ce vaneaza poze n-au nici o legatura profesionala cu functiile pe care le ocupa. Dir de la agricultura apvist parca, agricultorul la preftura etc. Nu-i de mirare ca dam tot inapoi. Si duminica evenimentele ar trebui puse dupa slujba, ca suntem crestini? Nu ? Sau suntem numa in campanie sau daca se fac poze la slujba?
Raspunde

...

Acum 6 ani

cand e vorba de mancare gratuita, balena rosie = psd e prima, intotdeauna si peste tot
Raspunde

???

Acum 6 ani

Articolul de la numirea lui Trif era chiar promitator. Spalatel, fara trasesiti, fara oportunisti plin de promisiuni nemiauzite pe aceste meleaguri. Sa-l declari Mozart de Sibiu sau burlacul anului, ptr tatii de fete nedescurcarete. Si cand colo, se afiseaza intr-un staul cu cativa abonati la posturi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus