Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Spitalul județean are manager nou. A fost director în trei bănci

Spitalul județean are manager nou. A fost director în trei bănci

Începând de luni, 10 aprilie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are în funcția de manager pe economistul Cornel Benchea.

”Numirea s-a realizat prin Dispoziţia Consiliului Judeţean nr. 186 din 5.04.2017, în conformitate cu actele normative în vigoare și în baza rezultatelor concursului organizat pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, al spitalului. Concursul a constat în susţinerea unui proiect de management și s-a desfășurat în data de 24 martie 2017. Contractul de management este valabil pentru o perioadă de trei ani”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Cornel Benchea este sibian, are 55 de ani și a absolvit Facultatea de Finanțe - Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice București. El are o experienţă vastă în domeniul bancar din România,  activând în sectorul de creditare și contribuind dezvoltarea reţelelor de unităţi bancare.

De-a lungul carierei a ocupat funcții de conducere în cadrul mai multor instituții bancare cum ar fi:

-  BRD Groupe Societe Generale Sibiu – Director (1999-2002)

- Banca Comercială Feroviară București, sucursala Sibiu – Director sucursală (2011-2013)

- Banca Comercială Carpatica – Director General Adjunct (2014-2015)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...uai Cuornilus, ve' ca aci nu ma' iesti in parc sa ti juoci cu viata oaminiluor cum te jucai cu ciucurica-n nasap, uai!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Dupa fata si uitatura.....cred ca da sanatatea cu imprumut.
Raspunde

Cornel polisano

Acum 6 ani

Acum ca m-am instalat as avea următoarele priorități : 1. Sa angajez toată șleahta pe care am plimbat-o prin nu știu câte bănci pana acum, ca nu au loc de munca momentan ( plus soție și ceva veri bineînțeles ) 2. Ce combinații pot face aici cu constructorii mei și alți furnizori dar sa nu-i uit la parte pe Câmpean si Luca de la CJ 3. Sa particip la toate parangheliile cu oficialitățile județului , ca ce știi cât timp pot rămâne aici In rest , va urez multă sănătate !!!!
Raspunde

Oneata Delia

Acum 6 ani

Un escroc ce postează in personalitate a Sibiului! Ați pus lupul paznic la oi! Atatea relații are ,de a reușit să ne evacueze din casa,cu toate că îi plătisem 90000 eur,în rate,în decurs de 5 ani,aproape.. Vroiam sa o cumpărăm..e ținut în brațe și aparat de toata sleahta compromisă a orașului, si nu numai!!
Raspunde

ogarul visiniu

Acum 6 ani

inainte de 2009 ? cv-ul nu este complet s-au terminat doctorii ?hai sa fim seriosi infiintarea de sucursale nu iinseamna probitate profesionala din partea unui economist,altele sunt criteriile ...
Raspunde

sok

Acum 6 ani

sokanta surpriza.......pe merit!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus