Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

USR Sibiu și-a stabilit delegații la Congres. ”Mai multe fapte și mai puține cuvinte”

USR Sibiu și-a stabilit delegații la Congres. ”Mai multe fapte și mai puține cuvinte”

Conferința Județeană a Uniunii Salvați România, organizată miercuri seara, în prezența președintelui Nicușor Dan, i-a desemnat pe cei șapte delegați care vor reprezenta organizația la Congresul partidului de luna viitoare.

Congresul USR, ce se va desfășura în perioada 12-14 mai la Cluj-Napoca, va adopta noul Statut al partidului și se vor alege organele de conducere, arbitraj și control ale partidului.

Printre delegaţii aleşi se numară şi preşedintele USR Sibiu Raluca Amariei, care a declarat: “Vom reprezenta cu conștiința datoriei forța filialei sibiene la primul Congres USR. Este momentul unui salt calitativ în tot ceea ce înseamnă mesajul politic al formațiunii noastre, un moment istoric care va aduce o reconfigurare a echipei într-un prim examen de evaluare a maturității politice. Vrem să creăm un nou pol de putere politică și o alternativă viabilă la tot ceea ce s-a prezentat în istoria recentă a politicii românești. În calitate de președinte de filială, voi cere mai multe fapte și mai puține cuvinte, transformarea promisiunilor în legi, acțiuni și manifestări concrete.”

Nicuşor Dan a declarat că alegerile au fost un bun prilej pentru ca fiecare dintre candidaţi să-şi expună viziunea despre viitorul USR. ”Am avut o discuţie foarte directă, la obiect, despre organizarea actuală a USR şi despre acţiunile viitoare, în special la nivel local, care să faca din Uniunea Salvaţi România al doilea partid politic din ţară. Filiala Sibiu este una dintre cele mai active şi dinamice din USR, rezultatul foarte bun  alegerile parlamentare fiind o confirmare în acest sens”.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Tu es stultior quam asinus

Acum 6 ani

Binenteles, doar ca "dinamica" este ...negativa!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibiul pesedist

Acum 6 ani

USR si PNL au vandut tara multinationalelor si strainilor! PSD e singurul partid care tine vii traditiile stramosesti si se lupta sa ne fie bine tuturor! PSD, te iubim!
Raspunde

Săndel

Acum 6 ani

PSD, te iubim, că ca tine nu găsim!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 6 ani

e usor a spune vorbe cind nimic nu ai a spune jeguri de useristi usr ciuma alba e NEOFASCISTI platiti de PPE si CSOLOS
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus