X
ciolos-2

Ghinea: Cioloș, viitor președinte al guvernului USR

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, marți, că Dacian Cioloș trebuie să fie “prima achiziție importantă” a partidului după congres, iar acesta să aibă rolul de președinte al guvernului USR. “Dacian Cioloș va merge cu proiectul România 100, un proiect care nu este politic în acest moment și așteaptă clarificarea lucrurilor din USR. Am spus eu și alții că vrem să facem un USR mare, deschis, în care să fie mai mulți lideri, inclusiv Dacian Cioloș ar fi prima achiziție importantă pe care acest partid trebuie să o facă. Până la congres în niciun caz și nu este nici Dacian Cioloș personajul care să coboare așa brusc la gară din tren ca să candideze și nici USR nu este genul de partid care să producă surprize de genul ăsta. Deci, nu se întâmplă nimic cu Dacian Cioloș în USR până la Congres”, a spus Ghinea la Parlament, citat de Agerpres. El a susținut că Dacian Cioloș ar trebui să aibă rolul de președinte al guvernului USR. “Dacian Cioloș este o personalitate și trebuie să i se creioneze un rol, cred că ar trebui să aibă rolul de președinte al guvernului USR, pentru că l-am susținut ca premier și asta știe să facă și nu văd de ce nu ar pregăti partidul de acum până în 2020 pentru preluarea puterii. Asta trebuie să ne propunem, să preluăm puterea, iar Dacian Cioloș este cel mai bun antrenor pentru această poziție”, a mai spus Cristian Ghinea.

La sfârșitul lunii martie, deputatul sibian USR Dan Barna anunța sfârșitul ”Actului I” al pisei ”Dacian Cioloș în USR”. Congresul era momentul pentru actul II, anunțat purtătorul de cuvânt al USR; Dan Barna. ”În acest moment, actul I al piesei s-a încheiat. Cuvenita și necesara pauză a acestui subiect a început. (…) Cheia este una comună și clară. Până la congresul USR din 11-14 mai 2017 subiectul venirii echipei lui Dacian Cioloș în USR nu mai este de actualitate. (…) Actul II va urma deci cu siguranță și sunt convins că întreaga noastră distribuție va performa mai inspirat. Publicul așteaptă cu mare interes. Până atunci, ca motto de final, o replică de film italian: «Amici come prima!» – Perspectiva rămâne cea a unei …apropieri anunțate”, a scris atunci Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Baba

  Poate vine Darth Vader si va strica bunatate de Guvern! Ala nu stie italiana si v-o trinteste:”-Ba belitilor,io-s taticu’ vost!Mucles”.Parca va vad: ” Nu trage,dom’ Semaca!Nicht schießen,bruder!”.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ella Manu

  Talu’ mana! Nenea, putina seriozitate nu v-ar strica! Pai Csolosi, nu va fi “presedinte al guvernului USR” cum va place voua sa va alintati, decat din functia de presedinte al asa-zisului partid, iar in aceasta ipoteza inseamna ca al’ mic isi va pierde scaunul…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact