X
bursa locuri de munca targ joburi AFOFM someri (1)

Peste 2500 de joburi disponibile la Sibiu. Pentru toate preferințele

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în acest moment 2.585  locuri de muncă vacante oferite de  angajatori.

Din totalul locurilor de muncă oferite 333 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  analist calitate, asistent comercial, asistent manager, funcţionar administrativ,  inginer industria alimentară, inginer producţie, inginer mecanic, logistician gestiune flux, logoped, manager de produs,  manager proiect, muzeograf, ofiţer bancar,  programator, proiectant inginer mecanic, specialist achiziţii, etc., în timp ce 2.252 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Baba

  Asistent manager sau functionar administrativ doar cu studii superioare?Deci nu mai poti fi fufa sau parazit decit daca ai diploma?Asta evolutie!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Economie
 • Contact