X
circulatie iarna ninsoare (4)

Iarna revine cu ninsori și temperaturi de -5 grade C la Sibiu

Chiar dacă ne aflăm la finalul lunii aprilie, iarna a revenit cu forțe proaspete. Azi noapte a nins, iar temperaturile au coborât până spre zero grade. Meteorologii spun că ninsorile vor continua și zilele următoare, iar pe timpul nopții mercurul din termometre va coborî până la -5 grade C.

Pe teritoriul Sibiului sunt așteptate ninsori până mâine la prânz, când nu se vor înregistra nu mai mult de 6 grade C. Dacă la noapte temperatura va coborî până la -1 C, „în noaptea de vineri spre sâmbătă va fi cel mai frig, undeva la -5 grade C”, spune meteorologul de serviciu al Centrului de Meteorologie Transilvania Sud.

De sâmbătă se observă o ușoară încălzire, însă, abia de marți temperaturile o să se apropie de normalul termic al acestei perioade. „Sâmbătă vor fi 12 grade, iar duminică 10. Cu toate acestea, duminică o să fie ploaie poate până la lapoviță”, mai spune meteorologul.

„Nu e ceva anormal. Îmi amintesc că în 17 aprilie 1996 a nins, a fost furtună de zăpadă chiar”, a completat meteorologul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact