X
radu nechit

Radu Nechit a ajuns la TVR

Radu Nechit, fost prezentator la Pro TV și Digi24, apoi consilier al fostului președinte CJ, Ioan Cindrea, apare, de astăzi, la postul național de televiziune.

Jurnalistul sibian prezintă emisiunea “Arte, carte și capricii”, în fiecare joi, la TVR 3 și TVR+. “În fiecare joi, de la ora 21.00, jurnalistul Radu Nechit ne invită să petrecem 48 de minute pentru a vorbi despre literatură, artă, film, fotografie sau despre orice alt subiect care stârnește și hrănește frumosul din oameni”, arată un articol de pe site-ul tvr.ro.

În prima ediție a noului sezon, Radu Nechit va introduce, printre altele, un documentar care o are în centru pe regina Angliei. “La 91 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are aerul unei bunicuțe simpatice însă, în spatele ținutelor sale viu colorate și a zâmbetului mereu prezent, se află un politician abil, care a știut să depășească numeroase crize de-a lungul celor 65 de ani, de când a urcat pe tronul Regatului Unit”, este prezentarea de pe site-ul oficial.

Radu Nechit a fost prezentator PRO TV, profesor la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu, apoi s-a angajat la Digi24, în anul 2013, de unde și-a dat demisia, ca să devină consilier al fostului președinte al Consiliului Județean, Ioan Cindrea. A fost și cadru didactic asociat la Departamentul de Artă Teatrală al Universității din Sibiu, dar a urcat și pe scenă, interpretând rolul unui reporter care o intervievează pe Maria Tănase, la Teatrul Național Radu Stanca.

Foto: tvr.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact