X
Eveniment_sportiv_29aprilie_Shopping_City_Sibiu

Evenimente sportive la mall. Acces gratuit

În zilele de 22 și 29 aprilie Shopping City Sibiu găzduiește două competiții sportive dedicate atât adulților cât și copiilor.

A doua ediție a evenimentului „Junior Sports Day”, organizat în colaborare cu Școala de Modelling Cleopatra Popescu, se desfășoară sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 16:00. Evenimentul își propune stimularea și promovarea activităților sportive în rândul copiilor.

Cluburile sportive din Sibiu participante (Terasportika, Kudokai Sibiu, Miado’s Judo Club, Forever Dance, Young Balet, Ansamblul de Dansuri Populare Cetatea Slimnicului) vor oferi celor prezenți demonstrații de karate, kickboxing, judo, autoapărare, dans sportiv și de societate, balet, dansuri populare, iar micile modele ale Școlii de Modeling „Cleopatra Popescu” vor prezenta ultimele tendințe în materie de echipamente sportive pentru copii.

Pe 29 aprilie, începând cu ora 15:00, în zona de cafenele și restaurante, are loc Cupa de primăvară PUMA la taekwondo, un sport de luptă modern și o metodă de autoapărare. Evenimentul este organizat împreună cu Clubul PUMA Sibiu. Accesul la această competiție sportivă dedicată  adulților și copiilor este gratuit.

”Concursul este dedicat membrilor clubului, cu vârsta de până la 15 ani și care posedă cel puțin centura galbenă, probele competiției fiind: proba de tull (luptă imaginară cu adversari) și tehnici speciale. Proba de tull constă în efectuarea unui tull impus până la semifinale, iar din această fază se vor efectua două tulluri, unul impus și unul ales. Proba de tehnici speciale va consta în executarea unei tehnici pentru fiecare sportiv, nomo chagi în înălțime, înălțime care va fi comunicată în ziua concursului”, spun organizatorii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact