X
18057792_1942885195942132_5305934620504449792_n

FC Hermannstadt defilează spre Liga 2. A făcut scorul etapei

Cu nouă goluri marcate vineri, FC Hermannstadt s-a mai apropiat cu o etapă de Liga 2. FC Hermannstadt a depășit FC Iernut cu 9-0 în etapa a XXIV-a a seriei 5 din Liga 3 de fotbal. ”Toate golurile din acest meci i-au fost dedicate micuţei Ana – fiica căpitanului nostru Răzvan Dâlbea – care a venit pe lume azi noapte”, au scris jucătorii după meci, pe pagina pe Facebook a echipei.

Golurile sibienilor au fost marcate de Petrescu Petrişor – min. 17, Tătar Daniel – min. 26, Petrescu Petrisor – min. 29, Tătar Daniel – min. 41, Criştiu Radu – min. 61, Necşulescu Radu – min. 68, Petrescu Petrişor – min. 71, Fotescu Andrei – min. 87 și Tătar Daniel – min. 88.

Sibienii conduc după 24 de etape seria 5 a Ligii 3 cu 56 de puncte. Pe locul doi, la opt puncte diferență se situează Metalurgistul Cugir. Echipele de pe primele două locuri se vor întâlni etapa viitoare, la Cugir. Fc Hermannstadt are în serie cele mai multe goluri marcate, 59, cea mai bună defensivă, cu 19 goluri primite, cele mai multe victorii, 18, și, evident, cele mai multe puncte, 56.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    FC Sibiu

    Până nu se schimba numele echipei cu unul românesc cred că toți românii o sa boicoteze conducerea care a ales un nume nemțesc care majoritatea nici nu pot sa il pronunțe poate doar cei câteva sute de sași care au mai rămas în tot județul o sa își trimită în reprezentant să urmărească partidele .Rușine conducerii clubului ….Vrem un nume romanesc FC Sibiu meritam sa nu ne pierdem in istorie neagra din secolele trecuta măcar după sacrificiul strămoșilor care se zvârcolesc în pământ la asemenea decizie inoportună

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact