Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Turcan: Câți din cei care vor președinția PNL au avut curajul să spună adevărul despre Liviu Dragnea?

Turcan: Câți din cei care vor președinția PNL au avut curajul să spună adevărul despre Liviu Dragnea?

Alegerile din organizația Cluj a PNL a fost un bun motiv pentru președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, să facă un bilanț al celor mai importante două partide, după alegerile generale. ”Guvernul Grindeanu e de departe cel mai haotic si dezorganizat guvern care a fost vreodată în această țară”, a spus Turcan, referindu-se la social-democrați. Pe de altă parte a criticat lipsa de implicare a candidaților PNL la președinția partidului. ”Câți din cei care vor președinția PNL au avut curajul să spună adevărul despre Liviu Dragnea? Că este un simbol al coruptiei politice, că a fost dependent de legături dubioase cu securiști, că a sărăcit Teleormanul până la limita supraviețuirii?”, a punctat Raluca Turcan.

Liderul PNL participă la Cluj, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj la care s-au strâns peste 400 de delegaţi. Ei vor alege următoarea conducere a filialei judeţene. În competiţia pentru funcţiile de conducere este înscris câte un singur candidat, astfel încât europarlamentarul Daniel Buda va fi reales pentru un nou mandat, în timp ce funcţiile de prim-vicepreşedinţi le vor reveni senatorului Marius Nicoară, respectiv lui Mircea Moroşan, primar al localităţii Huedin.

Turcan a lăudat activitatea organizației județene Cluj a PNL. ”PNL Cluj este o organizație foarte puternică, ea poate constitui un exemplu pentru toate organizațiile din țară. PNL Cluj a înțeles bine că nu se câștigă politic prin tăcere constantă, fenomen din păcate caracteristic unor colegi care au preferat întotdeauna aranjamentele de culise. La Cluj, PNL a înțeles că nu pot obține funcții cei care s-au remarcat printr-o absență totală. Guvernul Grindeanu e de departe cel mai haotic si dezorganizat guvern care a fost vreodată în această țară. Dar pentru unii, marioneta Grindeanu apare ca băiat bun. E inacceptabil. Politica înseamnă asumare zilnică. Nu știu cine va fi președinte al PNL, dar în mod sigur, corect politic este doar să alegem un om cu puterea asumării. Câți din cei care vor președinția PNL au avut curajul să spună adevărul despre Liviu Dragnea? Că este un simbol al coruptiei politice, că a fost dependent de legături dubioase cu securiști, că a sărăcit Teleormanul până la limita supraviețuirii? Există o condiție pe care viitorul Președinte al Partidului Național Liberal trebuie să o îndeplinească – aceea de a avea curajul să facă politică la vedere, zi de zi și de a-și asuma decizii. Și în aceeași măsură, să fie un liant, un factor de echilibru și nu un exponent al unei singure grupări. Provocarea noastră după aceste alegeri este să revenim în forță prin Curaj, NU prin Blat, prin Asumare, NU prin Absenţă, cu o Echipă, NU cu o Gaşcă!”, a mai spus Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pastorel Abagiu

Acum 6 ani

Uneia ce nu ma place Ii doresc sa aiba pace, Si sa-i moara chiar in "drum" Far' sa stie ce si cum...
Raspunde

///

Acum 6 ani

Subscriu, Pastorele!
Raspunde

azr 1918

Acum 6 ani

Căutaţi - i discursul pe net : când o auzi o regreţi pe Gorghiu şi reciproc .Psd - iste să fi fost ,nu puteau dăuna mai mult pnl . Obs. dacă dna Turcan se laudp cu rezultatele din Sibiu ( unde sibienii s - au aruncat la USR - Barna necunoscut...) să preia filiala Teleorman sau cea natală şi să demo,streze acolo ,nu la Sibiu cel mai nonpsd judeţ la toate alegerile .ever !
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

'Provocarea noastră după aceste alegeri este să revenim în forță prin Curaj, NU prin Blat, prin Asumare, NU prin Absenţă, cu o Echipă, NU cu o Gaşcă!”. S-a legalizat Marijuanna?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus