Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Chirie de 2.500 de euro pe lună. Mitropolitul Laurențiu Streza a aprobat prelungirea contractului pentru „Octavian Goga”

Chirie de 2.500 de euro pe lună. Mitropolitul Laurențiu Streza a aprobat prelungirea contractului pentru „Octavian Goga”

Mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza, în calitate de reprezentant al proprietarului unei părți din clădirea în care funcționează Colegului național „Octavian Goga“ și-a exprimat acordul pentru prelungirea contractului de închiriere a clădirii respective pentru o perioadă de încă cinci ani.

Conducerea Arhiepiscopiei Sibiu, condusă de mitropolit, a fost de acord și cu menținerea chiriei la nivelul a 11.280 de lei pe lună pentru corpul B al clădirii în care funcționează unitatea de învățământ. Chiria se plătește lunar din bugetul municipiului Sibiu pentru cei 3.804 mp de suprafață utilă (împărțită pe patru niveluri) și a terenului aferent de 1.469 de mp. Actualul contract de închiriere a imobilului respectiv de către Primăria Sibiu expiră în cea de-a treia zi a lunii mai 2017. „Arhiepiscopia ortodoxă română Sibiu, proprietar al imobilului, este de acord cu închirierea imobilului pentru o perioadă de încă cinci ani a imobilului, în condițiile menținerii chiriei actuale”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre de Consiliu local pentru aprobarea respectivului contract de închiriere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Baba

Acum 6 ani

Ieftin ca braga!
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

mii de mp in mijlocul orasului cu 2500 pe luna? da, este f ieftin nu fac popii tot timpul ceea ce trebuie(vezi palatul episcopal de la Victoriei) dar aici trebuie apreciati
Raspunde

hehe

Acum 6 ani

mokangeala! nu alta!
Raspunde

BON

Acum 6 ani

Vreau secularizarea averilor bisericeşti şi mănăstireşti şi impozitarea tuturor veniturilor lor!
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Ar trebui ca unele averi bisericesti sa fie "secularizate" ca pe vremea lui Cuza Voda! Situatiile de acest gen sunt rezultatul idioteniei si ticalosiei "emanatilor" din 1989, creatorii marii bulibaseli din legislatie, invatamint, economie, societate, etc.
Raspunde

victor

Acum 6 ani

BOR este la concurenta cu Biserica Evanghelica ?- cine i-a chirie mai mare scolilor !? rusine , rusine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus