Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Un motociclist a fost rănit într-un accident la ieșirea spre Șelimbăr

Un motociclist a fost rănit într-un accident la ieșirea spre Șelimbăr

Un motociclist de 28 de ani a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident la ieșirea din Sibiu, spre Șelimbăr. Potrivit polițiștilor, motociclistul nu a păstrat distanța de siguranță în timpul deplasării și a intrat în coliziune cu o autoutilitară de marfă înmatriculată în Teleorman, condusă de un șofer de 49 de ani.

Motociclistul rănit a fost transportat la spital, conștient.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Biciclist

Acum 6 ani

Acum nu mai sare nimeni.....sa fie omorat soferul??Sau mai bine motociclistul ....sa dovedit ce comportament au pe drum.....se face scandal doar cand moare cate unul....nu si cand sant vinovati.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

va potoliti cu generalizarile?
Raspunde

Wild rider

Acum 6 ani

Biciclist.... Nu este nimeni perfect... Făcând comparativ intre mașini și motocicliști... Mașini vinovat de accidentRea motociclistului 90% Motociclist accidentat din vina lui 10% cam asa stau pronosticurile
Raspunde

politrucul

Acum 6 ani

Au si "statisticienii" pauza de masa?
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

...mai lasa pronosticurile.90% masina si 10% motocicleta.Mereu la semafoare vreti primii,in giratorii la fel,depasiri pe linia continua aproape mereu,sa nu mai zic ca voi nu platti taxa de drum.
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

vezi ce vaca cu cabina esti? normal ca vrem primii, vaca ce esti! pt ca asa putem elibera un loc din coloana pentru troaca ta...pt ca pana iti urnesti tu 1 tona de jeg de pe loc noi putem fi in celalalt capat al strazii, ceea ce duce la fluidizarea traficului...in tarile civilizate soferii permit motociclistilor sa patrunda printre cele 2-3...x coloane de masini (de pe acelasi sens de mers) tocmai pentru asta (de ce sa ocup un loc de masina in coloana cand pot sa ma strecor?) La noi e exact invers, daca te vede ca te strecori, iti inchide culoarul... Sa nu mai vorbesc de tarile in care scuteristii si motociclistii au loc special in intersectiile semaforizate, exact in fata coloanei de masini: si ca sa vezi, masinile nu se opresc pe zona rezervata vehiculelor cu 2 roti...n-ai sa vezi asa ceva la noi, nici in 3 secole, pentru ca 90% gandesc ca tine...ia de aici statistici
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

apropo, cat de parlit si de frustrat sa fi ca tu trebuie sa platesti 120 lei / an taxa de drum si "noi" nu...uiti ceva amice, majoritatea motociclistilor sunt si soferi, deci platim si taxa de drum ;) calmeaza-ti tzatzele alea iritate... PS: daca te oftica asa de mult treaba asta cu taxa de drum de ce nu iti vinzi cotetu, fa scoala de soferi si da-te cu motorul...sa vezi ce "ieftin" e ;-)
Raspunde

Anonimul

Acum 6 ani

Soferul cu autoutilitara a schimbat banda de mers fara se asigure ca a vrut sa ia autostopiti si motociclistul a intrat in autoutilitara incercand sa_l evite...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus