X
nu-va-bucurati-autostrada-sibiu-pitesti-nu-va-incepe-mai-devreme-de-2017-32624

Se lansează licitația pentru Sibiu – Boița și Curtea de Argeș – Pitești

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că în iunie sau iulie vor demara procedurile pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru primele două tronsoane din Autostrada Sibiu – Pitești. “Este foarte clar că nu avem timp de pierdut. Trebuie să urgentăm finalizarea documentațiilor, procesul de licitație și implementarea proiectelor de infrastructură“, a declarat Grindeanu astăzi, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, Bogdan Pușcaș și ministrul Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc.

Avizele pentru scoaterea la licitație a tronsoanelor din autpstrada Sibiu – Pitești sunt pregătite doar pentru secțiunea 1, Sibiu – Boița și secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești.

În această vară, guvernul și-a propus scoaterea la licitație a podului suspendat peste Dunăre, în zona Brăila a drumului expres Craiova – Pitești, a centurii de Sud a Bucureștiului și a autostrăzii Brașov – Tg. Mureș – Cluj – Oradea Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş.

Foto: Arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Eugen

    Propun sa incepeti cu sectiunea Bungard – Mohu. eventual se poate suplimenta cu Selimbar – Bungard. Ar fi o mare realizare la care s-ar putea organiza vreo 10 taieri de panglici, la capetele sectiunilor si pe la fiecre pod.

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact