Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Tâlhari cu ghinion. Cum portofelul era gol, s-au ales doar cu pachet de țigări și un dosar penal

Tâlhari cu ghinion. Cum portofelul era gol, s-au ales doar cu pachet de țigări și un dosar penal

Doi sibieni în vârstă de 19 și 23 de ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, au fost arestați ieri preventiv pentru 24 de ore.

În 7 martie, în jurul orei 22,30, un sibian de 19 ani a fost agresat pe stradă de două persoane de sex masculin, necunoscute, care prin folosirea violenței fizice și amenințărilor, l-au deposedat de un telefon mobil, portofelul și un pachet de țigări. După ce agresorii s-au convins că victima nu deține asupra sa bani, i-au restituit portofelul și telefonul mobil, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

"În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea acestei infracțiuni au fost identificați și ulterior, în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore iar în cursul zilei de 25 aprilie au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă și punere în mișcare a acțiunii penale," se arată într-un comunicat al Poliției sibiene.

Judecătoria Sibiu a admis cererea iar pe numele celor doi suspecți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările în acest dosar continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 992

Comentarii

1 comentarii

Baba

Acum 7 ani

Fara un ban in buzunar si cu un telefon de tot rahatu' ? Daca n-avea nici mahorca la el ajungeam de risu' lumii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus