X
prefect-cristian-roman-deschidere-an-universitar-2016-15

Fostul prefect de Sibiu a câștigat concursul pentru conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie

Cristian Roman, cel care a fost înlocuit din funcția de prefect al Sibiului la începutul lunii martie, a câștigat concursul organizat pentru postul de manager al Spitalului de pneumoftiziologie Sibiu.

La concurs a mai participat și dr. Ovidiu Frâncu, cel care a condus spitalul respectiv din 2013. La concurs, însă, Frâncu a primit nota 8,80, în timp ce Cristian Roman a fost notat cu 9,05, fiind declarat admis. Termenul de depunere a contestațiilor expiră vineri, 28 aprilie, la ora 15:00. Cristian Roman nu a putut fi contactat pentru a face declarații.
Comisia de concurs a fost condusă de dr. Marcela Răulea, membrii fiind dr. Florin Grosu și dr. Gabriel Budescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Baba

  Fumez,la greu,de fo 20 de ani Camel(galben scurt nu light ca pitipoancele si fraierii).Iau azi un pachet da’ numa cind ajung acasa il privesc atent.Sus nu mai e camila ci un avertisment cum ca fumatul provoaca nus-ce cancer la limba si git.Sub avertisment o poza.Am intors pachetul in toate felurile da’ tot cu un cur aduce(nefericitii care au cumparat asa ceva pot confirma).Ma gindesc cu groaza ca astia de la Camel ar fi in stare sa-i puna poza managerului-avertismentul oricum nu mai conteaza.OK.Iau un pachet,imi invat cinele sa latre, da’ io ce mai pip?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eugen

  Mie circoteca asta ieftina a “concursurilor” imi provoaca greata, dar nu tusesc. Ii compatimesc sincer pe cei care sunt trimisi in comisie sa execute ordinele. E f. bine ca sunt nominalizati aici.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nu inteleg ce legatura are un valcean absolvent de litere si cu doctorat in perfectul simplu, maritat la Sibiu cu conducerea unui spital?! Posturile se dau pe criterii politice mai rau decat in dceniul stalinist. Veti spune ca a dat concurs… Concursurile pot fi si de imprejurari… i

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  azr 1918

  Or fi încă doi în comisie dar pentru atâtalucru sbstantivul…”membru (!) “are tot un singur i la plural nearticulat , ziariştilor !
  Despre sinecură ,numai de bine ,fie ea pesedeită sau pseudoliberală !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Depinde de context, desteptule! Membri se poate scrie si cu un i, si cu 2 i in functie de context. Daca ai fi mai putin batos, ti-as explica cand se scrie cu un i, cand cu doi i ca sa nu mai dai cu bata in balta!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B.Utoru

  În următorii ani va câștiga concursurile de director la muzeul din Dumbrava, la restaurantul Ramada, la Mondex, la băile Ocna, la piața de mașini și poate și la complexul Păltiniș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact