Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Concert extraordinar la Biblioteca Județeană Astra din Sibiu

Concert extraordinar la Biblioteca Județeană Astra din Sibiu

Tânărul violonist Daniel Mihai va concerta în data de 29 aprilie, la ora 17:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Programul său cuprinde lucrări cunoscute din perioada barocă, până în cea de influență post-modernă.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Vox Novus Music Foundation New York și al International Society of Contemporary Music. Tânărul violonist, originar din Constanța, și-a demonstrat cu generozitate arta interpretativă în colaborările cu Ansamblul Hyperion, Orchestra Colegium Musicum Regina Maria, Orchestra Medicilor „Emil Nichifor” și Cvartetul Cellestian Trio Pink Panther. Artistul Daniel Mihai beneficiază de aportul viorii sale, replică G. Paolo Magini, realizată la Viena cu aproape 100 de ani în urmă. Durata recitalului este de 130 de minute, fără pauză, iar intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus