Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Trafic îngreunat pe Valea Oltului, începând de astăzi până pe 20 iunie. Se reiau lucrările la viaductul de la Cârligu Mic

Trafic îngreunat pe Valea Oltului, începând de astăzi până pe 20 iunie. Se reiau lucrările la viaductul de la Cârligu Mic

Dacă aveți drum pe Valea Oltului pregătiți-vă să stați în coloană. Începând de astăzi și până pe 20 iunie circulația va fi restricționată pe o bandă din cauza unor lucrări la viaductul Cârligul Mic.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Vâlcea, începând de astăzi, 2 mai 2017 (după ora 14:00), până în data de 20 iunie 2017, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea — Sibiu, între kilometrii 200+615 și 201+265 de metri (între Călimănești și Brezoi), se vor executa lucrări la viaductul Cârligu Mic”, se arată într-un comunicat de presă.

Circulația se va desfășura pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloților de trafic.

Excepție va face perioada 1-5 iunie 2017, când restricțiile vor fi ridicate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus