Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Video | Un polițist a oprit traficul ca ajute o rață cu mai mulți boboci să treacă strada

Video | Un polițist a oprit traficul ca ajute o rață cu mai mulți boboci să treacă strada

Un polițist a oprit traficul rutier dintr-o intersecție aglomerată din Oradea, pentru a ajuta o rață  urmată de mai mulți boboci să traverseze strada.

Polițistul chiar a ajutat trei boboci de rață să nu se piardă de mama lor, aceștia nereușind să treacă de bordura părții carosabile. Ulterior, rațele au fost îndrumate spre Crișul Repede, scrie bihon.ro.

Un orădean a surprins toată întâmplarea într-un videoclip pe care l-a postat ulterior pe Facebook, acesta fiind preluat și pe pagina Ministerului de Interne cu mesajul "Venim în ajutorul oricui are nevoie de noi:)".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Crișul Repede

Vizualizari: 2252

Comentarii

2 comentarii

Cosmina

Acum 6 ani

Vedeti, la Oradea inca e frumos, valcenii se opresc la noi, ca daca erau acolo, isi lua organul la flegme de nu le putea duce. Plus ca ratele alea aveau pe cap urme adanci de roata pe 18 de bmw.
Raspunde

Thom

Acum 6 ani

Ciudat, foarte ciudat. M-as fi asteptat ca doamna rata sa fie arestata iar bobocii trimisi in plasament, dar se pare ca mai avem si ciudatenii, ca normalitatea :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus