Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

100 de metri dintr-o stradă din centrul Sibiului, restricționați traficului pentru reparații

100 de metri dintr-o stradă din centrul Sibiului, restricționați traficului pentru reparații

Strada Papiu Ilarian este închisă parțial traficului auto și pietonal timp de o săptămână, pentru refacerea covorului asfaltic și a trotuarelor.

Lucrarea se desfășoară doar pe o porțiune a străzii, cea cuprinsă între strada Timotei Popovici și strada Cetății. „Termenul de finalizare a lucrării este 12 mai, în această perioadă circulația fiind închisă pe tronsonul menționat. Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative până la finalizarea lucrărilor“, informează reprezentanții administrației locale. Potrivit lor, lucrarea se desfășoară în cadrul contractului încheiat cu societatea sibiană Comtram SA, pentru întreținerea și repararea străzilor din oraș. Restul porțiunii străzii în discuție, acoperită cu piatră cubică, nu face obiectul acestui contract.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus