Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FOTO - Un șofer de 76 de ani a făcut cinci mașini pachet pe Calea Gușteriței

FOTO - Un șofer de 76 de ani a făcut cinci mașini pachet pe Calea Gușteriței

Un accident în lanț a avut loc în această dimineață la intersecția străzilor Calea Gușteriței cu Vulcan, din fericire încheiat fără victime.

Un șofer în vârstă de 76 de ani, conform reprezentanților IPJ Sibiu, aflat la volanul unui automobil marca Opel Insignia, s-a angajat într-o depășire neregulamentară la intersecția străzilor amintite și a intrat în coliziune cu un alt automobil, care în acel moment vira stânga. În urma impactului cele două mașini s-au lovit de alte trei mașini parcate pe marginea drumului.

accident

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, în urma tamponărilor nu au existat victime.

accident 2

Sursa foto

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

27 comentarii

Stefan

Acum 6 ani

stefan dobre esti varza! ziarist mancator de cacat. de unde ai scos ca soferul opel insigna are 76 ani? e mult mai tanar!!! iarasi scrieti articole dupa besini auzite si mirosite rapid?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SB 70 RMV

Acum 6 ani

nu ca as vrea sa tin partea cuiva, dar daca nu oferi argumente pentru parerea ta "mirositoare", tu esti cel care miroase rapid besinile :)) In plus, varsta soferului se poate afla foarte simplu, de la politie...cap de sfecla ce esti :)
Raspunde

Stefan

Acum 6 ani

vrei argument tarane? soferul e o cunostinta! iar tu un taran idiot cu dovleac in loc de cap!
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

Ma doare fix la 5 m de cot ca soferul era cunostiinta, domnule orasean :))) taran e mica-ta si tac-to, ca ti-au dat educatie de bustean putrezit (dati fiind termenii pe care ii folosesti pentru a te exprima). Si te rog sa faci diferenta intre "taran" si "oameni de la tara" (daca nu sti despre ce vorbesc, cauta pe gugal ;) ) Daca tot esti cunostiinta cu jita aia de sofer, spune-i din partea noastra ca-i o vaca cu cabina, pentru accidentul ce l-a provocat. Cat de bou sa fi si tu? Sa faci putulica mare pe aici ca "soferul era mai tanar decat scrie in articol". Cui plm crezi ca-i pasa? E ca si cum te-ai mandri ca esti cunostiinta cu un cretin :) (cine se aseamana se aduna, ce sa-i faci?) Sau, ti-a spus el ca s-a simtit jignit ca varsta ce i-a fost data a fost de 76 ani? Imi si imaginez o conversatie: "baaa, am condus ca un tampit, ma doare in cot de lege, ma f$+ pe ei pe toti la valoarea mea...am depasit ilegal si m-am izbit de inca 4 saraci care au avut nesimtirea de a-mi sta in cale...si dupa toate astea, ala de la ziar ma face de 76 de ani!! sa-mi bag p%*@, sa-mi scot p*$%, ce inculti, cum sa-mi dea ei mie 76 de ani ma? Cand eu sunt un june in floarea varstei "decat" de 56 (zic si eu)" Ia zi, asa a fost dialogul, suntem curiosi cum vorbesc "orasenii" ca voi intre ei, nu de alta
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SB 70 RMV

Acum 6 ani

PS: aww, te-ai "supy" pe mine pentru ca te-am facut cap de sfecla si mi-ai dat dislike la comment? :( tu si cu prietenul tau, soferul "talpa iute" ? :(
Raspunde

cine,ce?

Acum 6 ani

sunt curios daca era si baut tataie...
Raspunde

Badea Gheo

Acum 6 ani

Ba, du-te la loc în RMVâlcea si lasă-ne!
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

vezi cat de incuiat si limitat esti? :))))) mi-am pus numele ala tocmai la "misto", sa o muste "orasenii" ca tine :)))))) bade!!!
Raspunde

Ion cacat

Acum 6 ani

Da zi ma fane, cati ani are prietenu tau, nea caisa, soferu de ocazie??!! Sunteti prieteni buni? nu-ti place ca l-au au divulgat ziaristii ca e un boshorog? Las ca-i trece pana se insoara! De maine, o sa-l vezi la agatat babutze prin tursib!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

RE ardelean 100%

Acum 6 ani

Nu va obliga nimeni sa cititi articole De ce cititi daca sunt facute de reporteri de cacat pentru ca voi sunteti niste constipati da reporterul este de cacat
Raspunde

SB 16 BUB

Acum 6 ani

Trist
Raspunde

SB 16 BUB

Acum 6 ani

Fara ofensa, dar de cunostinte de genul eu unul m-as ferii. Pacat ca nu poti.
Raspunde

Cine vreau eu

Acum 6 ani

Bai nebunilor mai terminati ......nu aveti ce sa vorbiti? Oricui i se poate intampla .....boiilor:)))).... si lasti omul , .. .voi vedetiva de ale voastre !
Raspunde

Anonymus

Acum 6 ani

Asa ceva nu i se intampla oricui, doar celor care in loc de creier au aer si care au uitat regulamentul rutiercare spune ca in intersectie sau in apropierea ei nu se depaseste... La astia le doresc sa ramana definitiv in cutia de metal (fosta masina) si apoi transferati direct intre 4 scanduri ca sa nu distruga viata si linistea altor familii. De data aceasta a avut noroc ca sunt doar pagube materiale dar daca erau si victime (poate chiar membrii de familie a celor care comenteaza aiurea) tot asa sareau unul si altul sa il apere ca i-au gresit varsta? nu conteaza varsta, conteaza teribilismul la volan. La varsta care o are ar fi trebuit sa aiba mai mult discernamant si minte dar unde nu este nici Dumnezeu nu cere. Sper sa il lase pieton o perioada sa aiba timp de gandire daca pe viitor sa mai faca astfel de depasiri sau sa aiba rabdare ca nu castiga nimic...
Raspunde

Cine vreau eu

Acum 6 ani

Asta o sa ramana de vazut daca o sa ramana doar pieton sau nu ....dar cu toate cele vedetiva de ale voastre .....
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

da' vezi-ti tu de-ale tale ba pulakis...exista sectiune de comentarii tocmai ca sa nu ne vedem "de ale noastre" ...ce te f*te pe tine grija ca se dau comentarii? :))))) de aia nu poti dormi noaptea? ia pastile, mai bine PS: pe cat vrei sa pariem ca esti unul dintre maimutoii care i-au luat apararea "tinerelului" care a provocat accidentul? :)) PS2: iti promit ca o sa urmaresc articolul si o sa las comentarii si peste o luna, incepand de acum, doar ca sa-ti frec tie linisitea
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

SB 70 RMV esti un retard penibil...comentezi sa te afli in treaba la orice comm!!!
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

"Iosife", du-te si vezi de treaba ta, comentez exact unde vreau. Cu cat sunteti mai constipati si mai nef#... cu atat o sa dau commenturi mai multe, mai ales la constipati dinastia care isi fac "organul" mare pe net si jignesc doar pentru ca au impresia ca isi permit asta. Deasemenea, fiind democratie, pot comenta oricat, la orice articol si nu poti face nimic in privinta asta. Deal with it, motherfucker! :)
Raspunde

Cine vreau eu

Acum 6 ani

Bai constipatule ....dute si ia tu pastile ....si lasa lumea in pace ...dute la munka ...fa ceva
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

=)))))))))))))))))))))))))))) ma cac pe tine de ras, nu alta =))))))))))
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 6 ani

Asa de tare ma cac pe tine de ras, incat iti dau si "like" la comment :) Apropo...la cat de corect ai scris gramatical (dute la munka --> serios, "munka") ar fi posibil sa fi un mucea de copil sau unul care si-a luat cu greu bac-ul, deci, e foarte posibil sa nu-ti mai raspund la comentarii...nu de alta dar exista o diferenta imensa de IQ intre noi si ma tem ca nu esti capabil sa intelegi fraze mai lungi de 5-6 cuvinte :) Daca sunt de "ne-bagat in seama" de ce mi-ai raspuns totusi la comment? Esti incoerent in idei, te rog sa-ti pui ordine in ganduri, sa faci niste exercitii de gramatica de clasa a V-a si na, poate mai vorbim! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus