X
USR Barna

Liderii USR Sibiu votează cu Nicușor Dan

USR Sibiu va trimite șapte delegați la Congresul partidului ce se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 12-14 mai. La sfârșitul săptămânii trecute, atât deputatul USR de Sibiu, Dan Barna, cât și președinta organizației locale Raluca Amariei au anunțat că îl vor vota pe Nicușor Dan în funcția de președinte.  “Mie mi se pare că la acest moment Nicușor Dan e foarte probabil să fie liderul partidului pe următorii doi ani cel puțin, până la următorul congres. Probabil că o să votez pentru Nicușor Dan “, a anunțat deputatul Dan Barna.

Pentru președinția USR s-au înscrispatru candidați: Nicușor Dan, Șerban Marinescu, deputatul Emanuel Ungureanu și Claudia Gherman, potrivit deputatului Dan Barna.

Din Sibiu, vor candida pentru un loc în Biroul Național Raluca Amariei și Dan Barna, în timp ce Daniel David și-a depus candidatura pentru o poziția în comisa de cenzori a partidului. Raluca Amariei și Dan Barna pot ajunge vicepreședinți ai USR, în funcție de numărul de voturi obținute la Congres.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pastorel Abagiu

  I-admir cu toata simpatia
  Si-as vrea sa ii privesc mai des,
  Includ parca in ei prostia
  Votantilor ce i-au ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact