Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Reprezentanții Sibiului au semnat un acord de cooperare cu cei ai Västra Götaland, din Suedia

Reprezentanții Sibiului au semnat un acord de cooperare cu cei ai Västra Götaland, din Suedia

După două vizite reciproce realizate în cursul anului trecut, reprezentanții județului Sibiu și cei ai regiunii Västra Götaland din Suedia au semnat un acord de cooperare în mai multe domenii.

Acordul de cooperare a fost semnat de președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, și de președintele regiunii Västra Götaland, Magnus Berntsson. „Acordul urmărește organizarea de acțiuni de promovare a potențialului cultural și turistic existent în cele două regiuni, dezvoltarea politicilor culturale sustenabile, axate pe meșteșuguri, patrimoniul natural și construit și pe dialogul intercultural, susținerea schimbului de experiență între diverși actori culturali în vederea dobândirii de noi competențe și aptitudini“, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Județean Sibiu. Acordul a fost semnat în prezența reprezentanților Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu și ai Complexului național muzeal Astra, care au deja relații bilaterale cu instituții similare din regiunea suedeză. În plus, cele două regiuni mai colaborează în cadrul unui proiect care urmărește „transferul de cunoștințe și bune practici“ în domeniul turismului și al protecției patrimoniului.

Foto: Consiliul Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Thom

Acum 6 ani

Aducem aminte ca rahati din suedia sau norvegia au facut plangere (scopul era sa fie inchis, facand concurenta) legat de denumirea hotelului de gheata de la Balea... asta apropo de cooperari, promovare, potential ;) Suc my sweet FINGER dear sweden ! ! !
Raspunde

Klaudia VL

Acum 6 ani

Strainii ne vor raul, ne-au anihilat si furat toata tara! Este momentul ca noi romanii sa ne ridicam capetele si sa luptam pentru glia noastra stramoseasca!
Raspunde

si da-i si lupta!

Acum 6 ani

Klaudia draga, strainii nu au furat si litera C deci ca romanca adevarata, poti scrie Claudia...si ridica capul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus