Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Emiterea rovinietelor ar putea fi îngreunată/întreruptă mâine dimineață

Emiterea rovinietelor ar putea fi îngreunată/întreruptă mâine dimineață

Emiterea rovinietelor ar putea fi îngreunată/întreruptă miercuri, în intervalul orar 8:30 - 11:30, ca urmare a unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic, transmit reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 10.05.2017 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel tarziu la ora 24.00 a zilei respective, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti- Cernavodă, în data de 10.05.2017, se poate realiza până cel tarziu la ora 24.00 a zilei următoare.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus