Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Soma a colectat de la sibieni aproape 3 tone de deșeuri periculoase

Soma a colectat de la sibieni aproape 3 tone de deșeuri periculoase

Operatorul de salubritate SC Soma SRL a organizat la începutul acestei luni o campanie de colectare a deșeurilor periculoase, în urma acțiunii strângându-se aproape trei tone de resturi.

Campania s-a adresat utilizatorilor casnici și a vizat de la baterii și medicamente expirate, până la agenți de spălare sau cleiuri și adezivi.

Conform reprezentanților companiei, cele mai mari cantități adunate de la sibieni vizează următoarele produse: cutiile de vopsele, găleți de vopsea lavabilă, spray-uri, ambalaje pentru detergenți, medicamente expirate și recipiente de ulei auto.

Campania de colectare a deșeurilor periculoase continuă în această perioadă în cele 18 comune arondate operatorului de salubritate SC Soma SRL.

Colectarea deșeurilor se face din punctele publice stabilite de comun acord cu administrația fiecărei localități, puncte care – la fel ca și la Sibiu – vor fi supravegheate.

În prima parte a lunii iunie Soma va organiza o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, detaliile acesteia urmând a fi anunțate în timp util.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus