X
sursa: pacurar-timotei.blogspot.com

400 de cicliști amatori sunt așteptați la concursul „Criteriul primăverii“

Mai bine de 150 de cicliști din Sibiu s-au înscris, până în prezent, la concursul „Criteriul primăverii“, competiție care se adresează amatorilor de cel puțin 14 ani.

Organizatorii concursului programat pentru ziua de sâmbătă, 20 mai, estimează că, în cele din urmă, la start se vor alinia minim 400 de participanți, estimarea bazându-se pe participarea din anii trecuți. Competiția va avea două starturi: unul festiv, programat la ora 10:10 din fața Stadionului municipal și startul tehnic, programat în jurul orei 10:30 de pe Calea Dumbrăvii, în zona Hotelului Hilton.
„De aici plutonul se deplasează către Răşinari, pe drumul judeţean DJ 106 A, până în zona podului peste pârâul Şteaza, unde virează spre mănăstirea Răşinari. Aici va fi organizat un punct de alimentare cu apă. Traseul continuă spre Poplaca, pe drumul judeţean DJ 106 R, către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. În parcarea inspectoratului va avea loc Festivitatea de premiere, începând cu ora 12“, se arată într-un comunicat emis de Consiliul Județean Sibiu, instituția care a alocat 14.000 de lei pentru sprijinirea acestei competiții.

Înscrierile se pot face on-line, pe site-ul Clubului Sportiv Aria pentru sport, dar și înaintea startului festiv. Toți participanții înscriși vor primi un număr care va avea atașat un cip pentru cronometrarea cursei. Concursul se va desfășura în condiții de trafic rutier închis.
„Ciclismul pentru amatori vine să aducă ceea ce Sibiului îi lipsește din ce în ce mai puțin, ceea ce ne bucură: participanți și parteneri. Vor fi premii, îi vom premia pe cei mai rapizi, dar nu numai“, arată Radu Costea, din partea organizatorilor. Primii 300 de cicliști care vor trece linia de sosire vor primi câte un tricou.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alex

  traseul e minunat ca si zona, profil, lungime. e fix cat e nevoie pentru o tura cu bicicleta DAR calitatea drumul e jalnica mai ales portiunea Manastire-Poplaca-Sibiu.
  Nu vede nimeni potentialul zonei? Chiar trebuie sa moara cineva ca sa se amenajeze o pista civilizata?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biciclist

  Prea multi bani alocati de CJ Sibiu. Nu sunt de acord. Sa caute sponsori daca vor competitie, sau sa puna o mica taxa de participare, nu trebuie mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact